GAME OF POWER NA DJELU!

Najbolje slike naše nove kolekcije Game of Power. Pregled modela i više informacija o kolekciji možete pronaći ovdje

UNLEASH YOUR POWER AND BE THE BOSS OF YOUR BOX

 • POWER ON

  VARAN7 HERO NC

  KEEPERsport Varan7 Hero NC naš je apsolutni vrhunski model. Za ovaj model koristimo najbolje materijale najviše kvalitete. Ovaj model koristi većina naših profesionalaca u svojim utakmicama. Ovaj model je savršen kada trebate dati sve od sebe, jer vam nudi apsolutno najbolje prianjanje! Varan7 Hero dostupan je u popularnom negativnom rezu (NC). Ovaj kroj nudi najbolji osjećaj prilikom kontakta s loptom i dobro pristaje oko prstiju.

 • THE GAME GOES ON

  VARAN7 CHAMP NC

  Varan7 Champ NC također je jedan od naših najboljih modela. Mnogi profesionalni golmani diljem Europe oslanjaju se na ovaj model. U obradi se vodi računa o najvišoj kvaliteti - kako biste u svojim rukama imali apsolutno vrhunski model. Ovaj model kombinira nevjerojatno prianjanje i izvrsnu udobnost nošenja. Negativni rez (NC) pruža izvrstan osjećaj prilikom kontakta s loptom. S ovim modelom bit ćete dobro opremljeni!

 • PURE POWER

  VARAN7 PRO NC

  Varan7 Pro NC je klasičan model koji impresionira izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Varan7 Pro dostupan je u popularnom negativnom rezu (NC), koji vam obećava posebno dobar osjećaj na lopti. Ljepljiva pjena osigurava dobro prianjanje i također je prilično otporna na habanje u suhim uvjetima. Svestrano izvrstan i pristupačan model!