O KEEPERsportu

FILOZOFIJA
Slogan #KeepItAll, ne smije obilježiti samo uspješnu filozofiju naše tvrtke i zaposlenika, nego i način života naših fanova, prijatelja i kupaca koji daleko nadilazi uzbuđenje i zabavu nogometnog vratara. #KeepItAll utjelovljuje pozitivan stav izvan peterca i obuhvaća sve lijepe i emotivne trenutke, nezaboravne doživljaje, obitelj, prijatelje, zabavu i sport. Timski duh je naš prioritet, svaki kupac je dio našeg tima.

POVIJEST

Tvrtku KEEPERsport je 2000. godine osnovao bivši profesionalni vratar i trener Georg Heu, koji vodi sudbinu tvrtke zajedno sa izvršnim direktorom Martinom Krennom (bivši profesionalni vratar) i financijskim stručnjakom Franzom Kallom (generalni direktor Vienna Capitals/hokej na ledu).

Prethodnik poduzeća je bila tvrtka Flying KEEPER koja je također osnovana od strane Georga Heua. Na prijelazu tisućljeća, KEEPERsport pokrenuo je svoj webshop, ciljana telefonska prodaja dovela je do brzog razvoja i rasta tvrtke. U 2008. godini, osnovali smo podružnicu u Njemačkoj sa sjedištem u Augsburgu, na čelu sa Martinom Krennom i menadžerom prodaje Christianom Kriegelmeierom (bivši profesionalni vratara). Dok Christoph Nowak, bivši zaposlenik tvrtki Adidas i Puma, vodi brigu o odnosima s profesionalnim sportašima, promociji branda, o vijestima i društvenim mrežama na njemačkom jeziku.

U siječnu 2014. godine KEEPERsport je uz pomoć Hamida Mustafića (bivši vratar) pokrenuo partnersku suradnju i osnovao webshop u Hrvatskoj. Zbog male veličine tržišta naša tvrtka prisutna je u Hrvatskoj samo sa internet trgovinom, skladište i sjedište nalaze se u Kottingbrunnu u Austriji. Pošiljke se šalju, dakle iz Austrije, izravno kupcu u Hrvatsku na adresu navedenu u narudžbi.

2016. godine dovršili smo srce naše tvrtke zvano KEEPERbase u Kottingbrunnu, koje na 1.250 četvornih metara pokriva veliko ligističko skladište, urede i modernu trgovinu s velikim prodajnim područjima. KEEPERsport radi s franšizama i partnerskim institucijama u mnogim europskim zemljama: Francuska, Nizozemska, Belgija, Grčka, Poljska, Italija, Švajcarska, Slovačka, Češka, Slovenija i Mađarska. KEEPERsport je postao jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za golmane, uglavnom zbog iznimno povoljne ponude setova i posebne ponude renomiranih dobavljača (Erima, Puma, Reusch i Uhlsport). Pogotovo po mjeri prilagođene rukavice (KEEPERsport-Editions) su dobro poznate svima, a često ih koriste i profesionalci.

Brojni ugledni profesionalni sportaši imaju povjerenje u proizvode marke KEEPERsport već od samog početka. Među njima su vratari, kao što su Manuel Neuer, René Adler, Timo Hildebrand, Tim Wiese, Diego Benaglio, Michael Gspurning, Logan Bailly i Francesco Toldo.

Priča o uspjehu je i naša vlastita proizvodnja golmanskih rukavica nazvana VARAN, koje koriste mnogi profesionalni golmani, kao što su: Ivica Ivušić (NK Osijek), Nejc Vidmar (NK Olimpija), Marko Zalokar (ND Mura), Luka Janžekovič (NK Aluminij), David Adam (FC Koper), Metod Jurhar (NK Celje), Lorenzo Montipo, Heinz Lindner, Lennart Moser, Andreas Leitner, Christopher Knett, Rene Swete,...

PREKRETNICE TVRTKE
1999: 
Georg Heu započinje svoju poslovnu karijeru i uspostavlja Flying KEEPER te započinje uspostaviti bazu kupaca u Austriji

2000: Naša online trgovina vidi svjetlo svijeta

2001 do 2003: Ciljani telefonski marketing i prodaja vlastitih proizvoda; priznati brandovi kao što su adidas, PUMA ili NIKE zainteresirani su za tvrtku i uskoro su uključeni u prodajni program; nakon čega slijedi proširenje u druge zemlje s istim sustavom kao i u Austriji

2003 do 2006: Osnivanje franšiznih partnera u Italiji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Mađarskoj

2006: Prijelaz na novu (današnju) lokaciju tvrtke i transformaciju tvrtke u KEEPERsport GmbH (Heu, Krenn, Kalla)

2008: Otvaranje podružnice u Njemačkoj KEEPERsport Deutschland GmbH

2009: 
Otvaranje predstavništva i online trgovine u Sloveniji i franšize u Francuskoj

2010: pokretanje engleske online trgovine i stvaranje KEEPERsport Marketing GmbH (DVD, seminari, KEEPERbattle, ostali događaji)

2011: Otvaranje predstavništva u Nizozemskoj i novo sjedište talijanske franšize u Bolzanu

2012: Osnivanje franšize u Švicarskoj

2013: Premijera golmanskih rukavica VARAN u mnogim europskim ligama

2014: Otvaranje predstavništva u Hrvatskoj i pokretanje online baze podataka #GloveSpot tijekom Svjetskog kupa u Brazilu

2015: Pokretanje slogana #KeepItAll; premijera rukavica VARAN3 u UEFA Ligi prvaka; pokretanje belgijske web stranice; premijera rukavica VARAN4

2016: 
Osnivanje franšize u Grčkoj; pokretanje #GloveSpot tijekom Europskog prvenstva u Francuskoj; lansiranje prve KEEPERbattle Euro Tour turneje s velikim finalom u Berlinu; formalno otvaranje KEEPERbase-a

2017: 
Premijera rukavica VARAN5 na velikom službenom turniru pod pokroviteljstvom FIFA - Konfederacijski kup u Rusiji (Stefan Marinović - Novi Zeland)