O KEEPERsportu

Tvrtku KEEPERsport je 2000. godine osnovao bivši profesionalni vratar i sadašnji trener Georg Heu (Admira Wacker), koji vodi sudbinu tvrtke zajedno sa izvršnim direktorom Martinom Krennom (bivši profesionalni vratar) i financijskim stručnjakom Franzom Kallom (generalni direktor Vienna Capitals/hokej na ledu).

Prethodnik poduzeća je bila tvrtka Flying KEEPER koja je također osnovana od strane Georga Heua. Na prijelazu tisućljeća, KEEPERsport pokrenuo je svoj webshop, ciljana telefonska prodaja dovela je do brzog razvoja i rasta tvrtke. U 2008. godini, osnovali smo podružnicu u Njemačkoj sa sjedištem u Augsburgu, na čelu sa Martinom Krenom i menadžerom prodaje Christianom Kriegelmeierom (bivši profesionalni vratara). Dok Christoph Nowak, bivši zaposlenik tvrtki Adidas i Puma, vodi brigu o odnosima s profesionalnim sportašima, promociji branda, o vijestima i društvenim mrežama na njemačkom jeziku.

U siječnu 2014. godine KEEPERsport je uz pomoć Hamida Mustafića (bivši vratar) pokrenuo partnersku suradnju i osnovao webshop u Hrvatskoj. Zbog male veličine tržišta naša tvrtka prisutna je u Hrvatskoj samo sa internet trgovinom, skladište i sjedište nalaze se u Kottingbrunnu u Austriji. Pošiljke se šalju, dakle iz Austrije, izravno kupcu u Hrvatsku na adresu navedenu u narudžbi.

U Kottingbrunnu osim skladišta i sjedišta tvrtke porastao je čak i ogroman i moderan dućan s odgovarajućim prodajnim prostorom. KEEPERsport radi s franšizama i partnerskim institucijama u mnogim europskim zemljama: Francuska, Nizozemska, Poljska, Italija, Švicarska, Slovačka, Češka, Slovenija i Mađarska. KEEPERsport je postao jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za golmane, uglavnom zbog iznimno povoljne ponude setova i posebne ponude renomiranih dobavljača (Erima, Puma, Reusch i Uhlsport). Pogotovo po mjeri prilagođene rukavice (KEEPERsport-Editions) su dobro poznate svima, a često ih koriste i profesionalci.

Brojni ugledni profesionalni sportaši imaju povjerenje u proizvode marke KEEPERsport već od samog početka. Među njima su vratari, kao što su Manuel Neuer, René Adler, Timo Hildebrand, Tim Wiese, Diego Benaglio, Michael Gspurning, Logan Bailly i Francesco Toldo.

Priča o uspjehu je i naša vlastita proizvodnja golmanskih rukavica nazvana VARAN, koje koriste mnogi profesionalni golmani, kao što su: Mladen Matković (NK Zadar), Kristijan Jajalo (GNK Dinamo), Hrvoje Višić (NK Solin), Nejc Vidmar (NK Domžale), Aljaž Cotman i Matko Obradović (NK Maribor), Sebastian Mielitz (SC Freiburg), Nico Burchert (SC Paderborn), Sascha Burchert i Marius Gersbeck (Hertha BSC Berlin), Ioannis Gelios (FC Augsburg & Grčka U21), Timon Wellenreuther (FC Schalke 04), Patrick Drewes (VfL Wolfsburg), Alexander Brunts-Zöllner (Hamburger SV), Michael Rensing (Fortuna Düsseldorf), Marco Knaller (SV Sandhausen), Marjan Petkovic (Eintracht Braunschweig), Michael Gspurning (PAOK Saloniki), Daniel Bachmann (Stoke City) i Nick Marsman (FC Twente).