Dostava i dostupnost

Promjene zbog mjera s Covid-19

Zbog trenutnih mjera u vezi s Covid-19, naše dispečersko skladište radi sa smanjenim brojem zaposlenih i smanjenim radnim vremenom od ponedjeljka do četvrtka od 9:00 do 13:00. Unatoč svim naporima, može doći do kašnjenja u pripremi i otpremi pošiljaka. Uz to, vrijeme prijevoza s našim dostavnim službama može se produžiti za dodatne radne dane zbog ograničenja i povećanih količina isporuka. Stoga vas molimo za razumijevanje.

Dostava

Da biste saznali trenutnu dostupnost proizvoda, kliknite na željenu veličinu proizvoda. Tada ćete vidjeti dostupnost proizvoda koja temelji na sustavu:

Odmah dostupno
Proizvod je na lageru i može biti isporučen odmah.

Moguće ponovno naručiti
Proizvod nije na lageru, postoje dvije mogućnosti:

  • Proizvod je već naručen kod proizvođača, u tom slučaju pokazat će se datum isporuke.
  • Proizvod se može ponovno naručiti, pokazat će se rok isporuke 5 do 10 dana.

NAPOMENA: U međuvremenu, dok čekamo na proizvod, može se dogoditi da nas proizvođač obavjesti da proizvod više nije dostupan. U tom slučaju naša služba za korisnike će Vas obavijestiti o tome.

Rasprodano
Proizvod više nije dostupan za kupnju u našoj online trgovini, jer je željena veličina rasprodana i više se ne može naručiti kod proizvođača.

Rok slanja

Rok slanja ovisi o dostupnosti proizvoda (vidi gore) i odabranom načinu plaćanja. Čak i tisak proizvoda može utjecati na vrijeme slanja pošiljke. U našoj tvrtki uvijek nastojimo osigurati dovoljnu zalihu svih proizvoda koje nudimo u online trgovini keepersport.hr, ali to je moguće samo u oko 90% svih proizvoda. Također se može dogoditi da neke veličine nisu na lageru ili čak rasprodane.

Sve narudžbe koje se podnese tijekom tjedna (od ponedeljka do petka) do 10 sati obično će biti poslane istog dana ili najkasnije u roku od 3 radna dana (proizvodi s tiskom mogu dodatno produljiti rok slanja).
NAPOMENA: Subotom, nedjeljom i blagdanima ne šaljemo pošiljke.

Rok isporuke

To je vrijeme koje je potrebno GLS paketnoj uslugi za isporuku paketa u Hrvatskoj. Zbog trenutne situacije sa Covid-19 je rok isporuke 4 do 8 radna dana nakon što je pošiljka otpremljena.

Tisak sportske opreme

Zbog tiska sportske opreme rok isporuke može biti odgođen za nekoliko dana. Unatoč velikim naporima naših djelatnika, nismo uvijek u mogućnosti poslati pošiljku na isti dan. Ponekad se može dogoditi da nam je potrebno 1 do 2 radna dana više kako bismo mogli poslati pošiljku.
NAPOMENA: Tiskani proizvodi ne mogu se zamijeniti ili vratiti.

Djelomična isporuka

Ako ste odabrali više proizvoda, a neki od njih nisu na zalihi, možete se odlučiti za djelomičnu isporuku. Djelomična isporuka znači da će naručeni proizvodi biti isporučeni u više pošiljaka. Prvo ćemo isporučiti proizvode koji su na lageru, zatim proizvode koji imaju kasnijim datumom isporuke. U slučaju djelomične isporuke poštarina se naplaćuje dodatnih 50% cijene poštarine.

Pre-Order

Odabrani proizvodi mogu se pred-naručiti (u engleskom jeziku: pre-order) čak i prije datuma javnog objavljivanja proizvoda. Pred-naručeni proizvodi će biti isporučeni kada postanu dostupni, približan datum isporuke se prikazuje kada kliknete na željenu veličinu proizvoda. Proizvodi dostupni za pred-narudžbu će biti označeni plavim znak Pre-Order.