Rokovi isporuke

 • DOSTUPNOST I VRIJEME SLANJA

  Kako biste saznali trenutnu dostupnost željenog proizvoda kliknite na željenu veličinu tog proizvoda. Tada će vam se prikazati informacija o predviđenom vremenu otpreme. Dajemo sve od sebe kako bismo ispoštovali rokove slanja i isporuke, ali ponekad ovisimo o drugima (dobavljačima, dostavnim službama). Stoga se može dogoditi da se prikazani datumi naknadno pomaknu zbog raznih okolnosti.

  Odmah dostupno
  Proizvod je na zalihi u našem središnjem skladištu i može biti odmah spreman za otpremu (vidi vrijeme otpreme u nastavku).

  Spremno za otpremu za "X" dana
  Proizvod se nalazi u skladištu jednog od naših vanjskih partnera, gdje se procjenjuje da će im trebati navedeni dani da pripreme proizvod za otpremu.

  Dostupno nakon narudžbe
  Proizvod nije na skladištu u trenutku narudžbe, moguće su dvije opcije:
        >>  Proizvod je već unaprijed naručen od dobavljača, u tom slučaju će vam biti prikazan očekivani datum u budućnosti.
        >>  Proizvod se može naručiti od proizvođača, ovdje ćete vidjeti informaciju "rok slanja 5-10 dana".

  PAŽNJA: Kod druge opcije postoji rizik da proizvod više nije na skladištu kod dobavljača ili da će isporuka trajati duže od 10 dana, u tom slučaju ćemo vas nastojati na vrijeme obavijestiti.

  Rasprodano (željena veličina je siva ili prekrižena - odabir nije moguć)
  Proizvod više nije moguće kupiti u online trgovini jer je ova veličina rasprodana i više neće biti dostupna.

 • VRIJEME SLANJA

  Vrijeme slanja ovisi o dostupnosti proizvoda (pogledajte dostupnost i vrijeme slanja gore). Čak i tisak proizvoda može utjecati na vrijeme slanja pošiljke. U našoj tvrtki uvijek nastojimo osigurati dovoljnu zalihu svih proizvoda koje nudimo u online trgovini keepersport.hr, ali to je moguće samo u oko 90% svih proizvoda. Također se može dogoditi da neke veličine nisu na zalihi ili čak rasprodane.

  Sve narudžbe primljene tijekom tjedna (od ponedeljka do petka) do 12 sati obično će biti poslane istog dana ili najkasnije u roku od 2 radna dana (proizvodi s tiskom mogu dodatno produljiti rok slanja).
  NAPOMENA: Subotom, nedjeljom i blagdanima ne šaljemo pošiljke.

  VRIJEME TRANSPORTA POŠILJKE
  To je vrijeme potrebno da dostavna služba GLS ili Pošta Hrvatska dostavi pakete diljem Hrvatske. Nakon slanja bit će potrebno otprilike 3 do 4 radna dana da stigne na vašu adresu.

Tisak sportske opreme

Zbog tiska sportske opreme vrijeme slanja može biti odgođen za nekoliko dana. Unatoč velikim naporima naših djelatnika, nismo uvijek u mogućnosti poslati pošiljku na isti dan. Ponekad se može dogoditi da nam je potrebno 1 do 2 radna dana više kako bismo mogli poslati pošiljku. NAPOMENA: Tiskani proizvodi ne mogu se zamijeniti ili vratiti.

Djelomična isporuka

Ako ste odabrali više proizvoda, a neki od njih nisu na zalihi, možete se odlučiti za djelomičnu isporuku. Djelomična isporuka znači da će naručeni proizvodi biti isporučeni u više pošiljaka. Prvo ćemo isporučiti proizvode koji su na lageru, zatim proizvode koji imaju kasnijim datumom isporuke. U slučaju djelomične isporuke poštarina se naplaćuje dodatnih 50% cijene poštarine.

Pre-Order

Odabrani proizvodi mogu se pred-naručiti (u engleskom jeziku: pre-order) čak i prije datuma javnog objavljivanja proizvoda. Pred-naručeni proizvodi će biti isporučeni kada postanu dostupni, približan datum isporuke se prikazuje kada kliknete na željenu veličinu proizvoda.