Dostava i dostupnost

Dostava

Da biste saznali trenutnu dostupnost proizvoda, kliknite na željenu veličinu proizvoda. Tada ćete vidjeti dostupnost proizvoda koja temelji na sustavu:

Odmah dostupno
Proizvod je na lageru i može biti isporučen odmah.

Moguće ponovno naručiti
Proizvod nije na lageru, postoje dvije mogućnosti:

  • Proizvod je već naručen kod proizvođača, u tom slučaju pokazat će se datum isporuke.
  • Proizvod se može ponovno naručiti, pokazat će se rok isporuke 5 do 10 dana.

NAPOMENA: U međuvremenu, dok čekamo na proizvod, može se dogoditi da nas proizvođač obavjesti da proizvod više nije dostupan. U tom slučaju naša služba za korisnike će Vas obavijestiti o tome.

Rasprodano
Proizvod više nije dostupan za kupnju u našoj online trgovini, jer je željena veličina rasprodana i više se ne može naručiti kod proizvođača.

Rok slanja

Rok slanja ovisi o dostupnosti proizvoda (vidi gore) i odabranom načinu plaćanja. Čak i tisak proizvoda može utjecati na vrijeme slanja pošiljke. U našoj tvrtki uvijek nastojimo osigurati dovoljnu zalihu svih proizvoda koje nudimo u online trgovini keepersport.hr, ali to je moguće samo u oko 90% svih proizvoda. Također se može dogoditi da neke veličine nisu na lageru ili čak rasprodane.

Pošiljke se otpremaju svakodnevno od ponedjeljka do petka. Pošiljke se obično predaju GLS-ovom zaposleniku u 15:30 sati. Uvijek pokušavamo poslati pošiljku isti dan, ako je narudžba predana prije 13:00 sati (proizvodi s tiskom sljedeći radni dan).
NAPOMENA: Subotom, nedjeljom i blagdanima ne šaljemo pošiljke.

Rok isporuke

To je vrijeme koje je potrebno GLS paketnoj uslugi za isporuku paketa u Hrvatskoj. Pošiljka će biti isporučena na adresu navedenu u narudžbi obično u roku od 2 do 3 radna dana.

Tisak sportske opreme

Zbog tiska sportske opreme rok isporuke može biti odgođen za nekoliko dana. Unatoč velikim naporima naših djelatnika, nismo uvijek u mogućnosti poslati pošiljku na isti dan. Ponekad se može dogoditi da nam je potrebno 1 do 2 radna dana više kako bismo mogli poslati pošiljku.
NAPOMENA: Tiskani proizvodi ne mogu se zamijeniti ili vratiti.

Djelomična isporuka

Ako ste odabrali više proizvoda, a neki od njih nisu na zalihi, možete se odlučiti za djelomičnu isporuku. Djelomična isporuka znači da će naručeni proizvodi biti isporučeni u više pošiljaka. Prvo ćemo isporučiti proizvode koji su na lageru, zatim proizvode koji imaju kasnijim datumom isporuke. U slučaju djelomične isporuke poštarina se naplaćuje dodatnih 50% cijene poštarine.

Pre-Order

Odabrani proizvodi mogu se pred-naručiti (u engleskom jeziku: pre-order) čak i prije datuma javnog objavljivanja proizvoda. Pred-naručeni proizvodi će biti isporučeni kada postanu dostupni, približan datum isporuke se prikazuje kada kliknete na željenu veličinu proizvoda. Proizvodi dostupni za pred-narudžbu će biti označeni plavim znak Pre-Order.