Načini plaćanja

Kreditna kartica

Kupnja platnim karticama potpuno je sigurna u internet trgovini KEEPERsport.hr. U online trgovini moguće je plaćanje u jednom iznosu kreditnim karticama MasterCard, VISA i American Express.

Da biste platili kreditnom karticom, provjerite u svojoj banci, ima li kartica kojom želite platiti omogućenu značajku online plaćanja. Internet trgovina KEEPERsport.hr opremljena je naprednim dodatnim sigurnosnim sustavom 3D SecureCode.

PayPal

Kad odaberete plaćanje putem sustava PayPal, u pregledniku će se pojaviti novi prozor u kojem će se prikazati stranica za prijavu na PayPal. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju.

Amazon Pay

Amazon Pay je sredstvo plaćanja koje mogu koristiti registrirani korisnici Amazona. Možete platiti klikom na logotip Amazon Pay u košarici i već ćete biti preusmjereni izravno na Amazon, gdje se prijavite sa svojim Amazon računom i dovršite narudžbu sa svojom spremljenom adresom i načinom plaćanja. Saznajte više na https://pay.amazon.com/

Digitalni novčanici

Digitalni novčanici čine kupovinu putem interneta laganom i sigurnom sa pametnim uređajima Apple ili Android. Prije prve upotrebe digitalnog novčanika, morate se prijaviti u svoju aplikaciju i unijeti vjerodajnice te se povezati s kreditnom ili pretplatničkom karticom ili PayPal računom. Oni su sigurno pohranjeni na vašem pametnom uređaju tijekom postupka plaćanja i ne prenose se trgovcu tijekom transakcije.

U online trgovini KEEPERsport.hr možete plaćati digitalnim novčanicima Apple Pay, Google Pay i Microsoft Pay.