Načini plaćanja

Kreditna kartica

Kupnja platnim karticama potpuno je sigurna u internet trgovini KEEPERsport.hr. U online trgovini moguće je plaćanje u jednom iznosu kreditnim karticama MasterCard, VISA i American Express.

Da biste platili kreditnom karticom, provjerite u svojoj banci, ima li kartica kojom želite platiti omogućenu značajku online plaćanja. Internet trgovina KEEPERsport.hr opremljena je naprednim dodatnim sigurnosnim sustavom 3D SecureCode.

Amazon Pay

Amazon Pay je sredstvo plaćanja koje mogu koristiti registrirani korisnici Amazona. Možete platiti klikom na logotip Amazon Pay u košarici i već ćete biti preusmjereni izravno na Amazon, gdje se prijavite sa svojim Amazon računom i dovršite narudžbu sa svojom spremljenom adresom i načinom plaćanja. Saznajte više na https://pay.amazon.com/

Digitalni novčanici

Digitalni novčanici čine kupovinu putem interneta laganom i sigurnom sa pametnim uređajima Apple ili Android. Prije prve upotrebe digitalnog novčanika, morate se prijaviti u svoju aplikaciju i unijeti vjerodajnice te se povezati s kreditnom ili pretplatničkom karticom ili PayPal računom. Oni su sigurno pohranjeni na vašem pametnom uređaju tijekom postupka plaćanja i ne prenose se trgovcu tijekom transakcije.

U online trgovini KEEPERsport.hr možete plaćati digitalnim novčanicima Apple Pay, Google Pay i Microsoft Pay.

Uplata na bankovni račun

U našoj online trgovini možete platiti i uplatom na bankovni račun i tako izbjeći plaćanje karticama. Primit ćete potvrdu narudžbe i podatke o plaćanju putem e-pošte: ukupni iznos uplate, transakcijski račun i referencu plaćanja. Ovim načinom plaćanja proces dostave se može produljiti za 1-3 radna dana ili za vrijeme primitka uplate na transakcijski račun KEEPERsport GmbH.

Vaša naručena roba neće biti rezervirana za ovaj način plaćanja. Ako vam je naručena roba hitno potrebna, preporučujemo neki od drugih načina plaćanja.

IBAN: HR59 2360 0001 1023 8636 3
BIC: ZABAHR2X
Banka: Zagrebačka Banka d.d.
Tvrtka: KEEPERsport GmbH, Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn, Austrija