Načini plaćanja

Kreditna kartica

Kupnja platnim karticama potpuno je sigurna u internet trgovini KEEPERsport.hr. U online trgovini moguće je plaćanje u jednom iznosu kreditnim karticama MasterCard, VISA i American Express.

Da biste platili kreditnom karticom, provjerite u svojoj banci, ima li kartica kojom želite platiti omogućenu značajku online plaćanja. Internet trgovina KEEPERsport.hr opremljena je naprednim dodatnim sigurnosnim sustavom 3D SecureCode.

PayPal

Kad odaberete plaćanje putem sustava PayPal, u pregledniku će se pojaviti novi prozor u kojem će se prikazati stranica za prijavu na PayPal. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju.

Amazon Pay

Amazon Pay je sredstvo plaćanja koje mogu koristiti registrirani korisnici Amazona. Možete platiti klikom na logotip Amazon Pay u košarici i već ćete biti preusmjereni izravno na Amazon, gdje se prijavite sa svojim Amazon računom i dovršite narudžbu sa svojom spremljenom adresom i načinom plaćanja. Saznajte više na https://pay.amazon.com/

Digitalni novčanici

Digitalni novčanici čine kupovinu putem interneta laganom i sigurnom sa pametnim uređajima Apple ili Android. Prije prve upotrebe digitalnog novčanika, morate se prijaviti u svoju aplikaciju i unijeti vjerodajnice te se povezati s kreditnom ili pretplatničkom karticom ili PayPal računom. Oni su sigurno pohranjeni na vašem pametnom uređaju tijekom postupka plaćanja i ne prenose se trgovcu tijekom transakcije.

U online trgovini KEEPERsport.hr možete plaćati digitalnim novčanicima Apple Pay, Google Pay i Microsoft Pay.

Uplata na bankovni račun

U našoj online trgovini možete svoju narudžbu platiti i uplatom na račun i tako izbjeći plaćanje karticom. Na vašu e-poštu ćete dobiti potvrdu narudžbe i podatke o uplati: ukupni iznos uplate, transakcijski račun (IBAN) i referencu za uplatu. Ovim načinom plaćanja može se proces obrade narudžbe produljiti za 1-3 radna dana odn. za vrijeme primitka uplate na transakcijski račun tvrtke KEEPERsport GmbH.

Vaša naručena roba neće biti rezervirana ovim načinom plaćanja. Ukoliko naručenu robu trebate hitno, preporučamo neki od drugih načina plaćanja.

IBAN: AT44 1700 0001 3000 8119
BIC: BFKKAT2K
Banka: BKS Bank AG
Naziv tvrtke: KEEPERsport GmbH, Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn, Austrija