Iako nemamo fizičku trgovinu KEEPERsport u Hrvatskoj, najveća trgovina za nogometne golmane očekuje vas u našem sjedištu u Austriji. U našoj bazi za golmane odn. u KEEPERbase-u imamo preko 500 različitih golmanskih rukavica vrhunskih marki. Ovako širok asortiman proizvoda za golmane ne može se naći ni u jednoj drugoj sportskoj trgovini. Ali to nije sve, na zalihi imamo i nogometne kopačke, golmanske dresove, golmansku odjeću za trening rekvizite za trening.

No, ako ne možete posjetiti našu trgovinu i sjedište tvrtke u Austriji, sve proizvode uvijek možete provjeriti i naručiti u našoj online trgovini www.keepersport.hr koja za vas radi 24 sata dnevno, svaki dan u godini. Pridružite se našoj globalnoj zajednici nogometnih golmana i pripremite se za uspjeh!

Trgovina u Austriji radi prema sljedećem rasporedu:
Ponedjeljak: zatvoreno
Utorak: od 14 do 18 sati
Srijeda: od 14 do 18 sati
Četvrtak: od 14 do 18 sati
Petak: od 12 do 18 sati

Adresa trgovine:
KEEPERsport GmbH
Anzengrubergasse 26
2542 Kottingbrunn - Austrija

Biti golman zahtijeva kombinaciju strasti i odgovornosti, kvalitete koje mi kod KEEPERsporta svim srcem prihvaćamo. Naš izniman asortiman proizvoda za golmane dokaz je naše nepokolebljive predanosti golmanima. S više od dva desetljeća iskustva i stručnosti, KEEPERsport igra ključnu ulogu u uspjehu golmana diljem svijeta. Ne čudi da mnogi profesionalni golmani također vjeruju KEEPERsportu, jer brend uistinu razumije važnost prevencije golova, što je zajednički cilj svakog golmana.

U KEEPERbase-u nisu samo golmani ti koji pronalaze ono što traže, već i ostali igrači na terenu. Naš novi BOOTSROOM nudi ekskluzivan izbor nogometnih kopački. Bilo da čuvate gol ili zabijate golove, ovdje ćete pronaći savršene kopačke koje će vam pomoći da zablistate na terenu.