Povrat robe

Povrat robe je moguć u roku od 14 dana od primitka robe u slučaju kada sa naručenih artikala niste skidali originalne etikete i kada posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni. Personalizirana (tiskana) ili korištena roba izuzeta je od mogućnosti povrata ili prava na odustjanje.

Sljedeće točke moraju se poštivati pri vraćanju proizvoda
1. Roba mora biti neoštećena i nekorištena.
2. Roba mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uključujući sve naljepnice i etikete.
3. Originalna amblaža obuće ne smije se lijepiti ili pisati. Uvijek pakirajte originalnu ambalažu obuće u dodatno pakiranje!
4. Trošak dostave povrata artikla snosi kupac. U slučaju dodatnih troškova, imamo pravo na razmjerno smanjenje povrata.
5. U slučaju da se ne poštuje jedna od gore navedenih točaka, zadržavamo pravo odbiti vraćenu robu ili smanjiti povrat.
6. U slučaju setova ili proizvoda gdje je prvobirno naplaćen količinski popust, količinski popust više se ne uzima u obzir kad su proizvodi djelomično vraćeni. Prilikom vraćanja otkupne cijene vraćenih proizvoda, količinski popust se pretvara u jediničnu cijenu zadržanih proizvoda.

Koraci za vraćanje proizvoda
• Molimo da isprintate obrazac za povrat ovdje >> OBRAZAC ZA POVRAT << i u potpunosti ispunite i priložite ga uz povratni paket.
• Troškove povrata snosi kupac. Pošiljku možete slati u vlastitoj organizaciji kod bilo kojeg davatelja poštanskih usluga (savjetujemo vam da odaberete način dostave koji se može pratiti) ili našom GLS naljepnicom, naša usluga košta 5,00 €.
• Povrat novca ćete primiti najkasnije 14 dana nakon primitka i pregleda robe istim načinom plaćanja koji ste koristili za kupnju.

Upute za povrat našom GLS naljepnicom
Naljepnicu možete izraditi na ovoj poveznici https://www.gls-returns.com/#/m/keepersport-eu (u gornjem desnom kutu možete promijeniti na hrvatski). Ispunite potrebne podatke i vašu adresu i kada završite proces, dobit ćete naljepnicu koju je potrebno isprintati i zalijepiti na paket te dostaviti u vama najbliži GLS paketomat. Nakon primitka i pregleda povrata, automatski ćemo smanjiti iznos povrata za 5,00 €, što je trošak usluge povrata s našom naljepnicom.

Upute za povrat u vlastitoj organizaciji
Pošiljku možete slati u vlastitoj organizaciji kod bilo kojeg davatelja poštanskih usluga na sljedeću adresu (savjetujemo isporuku koja se može pratiti):
KEEPERsport GmbH
Anzengrubergasse 26
2542 Kottingbrunn
Austrija

Izravna zamjena proizvoda
Izravna zamjena proizvoda nije moguća. Molimo napravite novu narudžbu za željeni proizvod jer čete tako brže dobiti svoj proizvod.

Reklamacije
U slučaju reklamacije zbog kvara proizvoda, moramo se prvo obratiti proizvođaču kako bi se utvrdilo je li slučaj pokriven jamstvom. Zato vas molimo da nam pošaljete neke detaljne slike s točnim opisom kvara na office@keepersport.hr. Navedite ime i prezime, broj računa i broj kupca. Mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku i pojasniti kako postupiti.

Kontakt
M: office@keepersport.hr