Zajedno štitimo okoliš
Prije dovršenja narudžbe, ponovno provjerite adresu za dostavu. Zajedno stvaramo kratke rute isporuke i održivo smanjujemo emisiju CO2.

Vrijeme pripreme
Roba na zalihi obično će biti spremna i otpremljena u roku od 1 do 2 radna dana. Zbog tiskanja sportske opreme, vrijeme dostave može se odgoditi za nekoliko dodatnih dana.

Vrijeme isporuke
Nakon što je pošiljka poslana, primit ćete račun i poveznicu za praćenje na e-mail adresu (iz Shipclouda), a zatim će pošiljka putovati još 2 do 4 radna dana. Ako niste dobili poveznicu za praćenje, prvo provjerite pretinac neželjene pošte (»spam«).

Broj pošiljki
Budući da robu isporučujemo iz različitih skladišta i lokacija, moguće je da ćete svoju narudžbu dobiti u više pošiljaka odvojeno. Ti su podaci u pravilu već navedeni u potvrdi narudžbe pod brojem pošiljaka. Na dan kada vam jedno od naših skladišta pošalje određene proizvode, primit ćete račun samo za poslane proizvode. Za takve isporuke nećemo naplatiti kupcu nikakve dodatne troškove otpreme.

Naknadne promjene
Nakon što izvršite narudžbu, promjena adrese ili djelomična dostava više nisu moguće.

Dostava na posao
Ako ste preko dana na poslu, a nikoga nema kod kuće, savjetujemo vam da paket dostavite na posao. Prilikom popunjavanja osobnih podataka u polje za adresu za dostavu unesite svoje ime i naziv tvrtke te adresu.

Cijena
Cijena dostave ovisi o vrijednosti košarice:
• 6,99 € za vrijednosti košarice od 0 € do 29,99 €
• 4,99 € za vrijednosti košarice od 30 € do 99,99 €
• 2,99 € za košaricu vrijednosti preko 100 €

Djelomična isporuka
Ako se odlučite za djelomičnu dostavu, naplatit ćemo vam troškove dostave za svaku pošiljku posebno. Za djelomičnu isporuku poslat ćemo vam proizvode na zalihi odmah, a ostale kad postanu dostupni.

Izvođač isporuke
Pošiljke dostavljamo Hrvatskom Poštom i GLS-om. Izvođač isporuke određuje se automatski na temelju mjesta skladištenja i volumena paketa.