Dostava

Promjene zbog mjera s Covid-19

Zbog trenutnih mjera u vezi s Covid-19, naše dispečersko skladište radi sa smanjenim brojem zaposlenih i smanjenim radnim vremenom od ponedjeljka do četvrtka od 9:00 do 13:00. Unatoč svim naporima, može doći do kašnjenja u pripremi i otpremi pošiljaka. Uz to, vrijeme prijevoza s našim dostavnim službama može se produžiti za dodatne radne dane zbog ograničenja i povećanih količina isporuka. Stoga vas molimo za razumijevanje.

 • GLS Standard

  GLS Standard

  Troškovi dostave: 40,00 kn. U slučaju djelomične isporuke poštarina se naplaćuje dodatnih 40,00 kn.

  Rok isporuke: Zbog trenutne situacije sa Covid-19 je rok isporuke 4 do 8 radna dana nakon što je pošiljka otpremljena.

  Isporuka paketa: Uspješan primitak paketa potvrđujete svojim potpisom. Drugi član Vašeg domaćinstva može preuzeti paket u Vaše ime. Ukoliko nitko nije nazočan GLS pita susjeda da li želi preuzeti paket umjesto vas. Ako susjed ne želi preuzeti vaš paket, GLS će vratiti paket u skladište (distribucijski centar). Ako paket ne može biti isporučen na specificiranu adresu, tada će vozač dostave ostaviti obavijest o dospijeću. Obavijest sadrži ključne podatke, poput susjedove adrese i broj GLS-ovog telefona. GLS dostavlja pakete od ponedjeljka do petka. Saznajte više na: https://gls-group.eu/HR/hr/gls-croatia

  Praćenje paketa: Pratite paket preko interneta u bilo koje doba. Na dan slanja paketa u večernjim satima primit ćete e-mail koji sadrži broj paketa i status pošiljke.

  Isporuka na posao: Ako ste tijekom dana na poslu i nitko nije nazočan kod kuće, možemo isporučiti pošiljku na adresu gdje radite. Ukoliko želite primiti pošiljku na posao, unesite sljedeću adresu, u za to predviđeno polje (adresa za dostavu).

 • Overseas/Hrvatska pošta

  Overseas/Hrvatska pošta

  Troškovi dostave: 30,00 kn. U slučaju djelomične isporuke poštarina se naplaćuje dodatnih 30,00 kn.

  Rok isporuke: Zbog trenutne situacije sa Covid-19 je rok isporuke 4 do 8 radna dana nakon što je pošiljka otpremljena.

  Isporuka paketa: Uspješan primitak paketa potvrđujete svojim potpisom. Kad nikoga nema kod kuće, kurir će ostaviti u Vašem poštanskom sandučiću obavijest o dospijeću za osobno prikupljanje u najbližoj poslovnici Hrvatske pošte.

  Praćenje paketa: Pratite paket preko interneta u bilo koje doba. Na dan slanja paketa u večernjim satima primit ćete e-mail koji sadrži broj paketa i link za praćenje.

  Isporuka na posao: Ako ste tijekom dana na poslu i nitko nije nazočan kod kuće, možemo isporučiti pošiljku na adresu gdje radite. Ukoliko želite primiti pošiljku na posao, unesite sljedeću adresu, u za to predviđeno polje (adresa za dostavu).