Tablica veličina

Pomoću naših tablica veličina možete odabrati pravu veličinu pri kupnji KEEPERsport golmanskih proizvoda. Ako vam naručeni proizvodi ipak ne odgovaraju, nekorištene proizvode možete vratiti u roku od 14 dana od dana primitka robe, osim u slučaju tiskane ili rabljene robe. Više o povratu pročitajte u odjeljku Povrat robe.

Golmanske rukavice

Mjerite od vrha srednjeg prsta prema dolje do početka dlana kao što je prikazano na slici. Imajte na umu da se ova tablica veličina prvenstveno odnosi samo na KEEPERsport golmanske rukavice.

Odjeća

Tablice u nastavku prikazuju dimenzije gornjih i donjih dijelova KEEPERsport odjeće.

  • [Translate to Croatia:] KEEPERsport Größentabelle

    Gornji dijelovi

    U pogledu A prikazane su duljine od vrha do dna majica. Pogled B prikazuje duljine dugih rukava. Sve dimenzije su prikazane u centimetrima.

Donji dijelovi

U tablici su prikazane duljine i obujmi nogu, trbuha i bokova.

Štitnici za koljena

Izmjerite opseg koljena kao što je prikazano na slici (oko 15 cm ispod sredine koljena). Pazite da je koljeno lagano savijeno pribl. za 30°. Imajte na umu da se ova tablica veličina odnosi samo na KEEPERsport štitnike za koljena.

Štitnici za laktove

Izmjerite opseg lakta kao što je prikazano na slici. Provjerite je li lakat lagano savijen pribl. za 30°. Imajte na umu da se ova tablica veličina odnosi samo na KEEPERsport štitnike.