Koji je kroj najprikladniji za mene?

Okusi su različiti: to se ne odnosi samo na marke, vrste lateksa ili oblik rukavica, već i na takozvane krojeve golmanskih rukavica. Kako bi vam olakšali odabir pravog kroja pripremili smo pregled raznih krojeva za vas.

K-POWER (hibridni kroj)

Hibridni kroj ujedinjuje roll finger (Gunn Cut), koji nudi veću površinu (omotani prsti) i negativni kroj (šavovi u unutrašnjosti) za tijesno pristajanje i izniman osjećaj na lopti.

Negative Cut (unutarnji šavovi)

U slučaju negativnog kroja, rukavice su ušivene unutar rukavice, što znači manje područje u kontaktu s loptom, ali istodobno tijesno pristajanje i maksimalni osjećaj na lopti. Negativni rez je prvi izbor mnogih profesionalnih vratara.

Roll Finger (Gunn Cut)

Kao što ime sugerira, kod rukavica sa roll fingerom pjena omotana je oko prstiju, što pruža veću površinu lateksa za bolje ublažavanje u kontaktu s loptom. Veća površina u isto vrijeme također znači smanjeni osjećaj u prstima u kontaktu sa loptom.

Regular Cut (klasični rez)

Regularni kroj nudi vrlo udobno i tradicionalno pristajanje rukavice. Obrnuto, kao kod negativnog kroja, rukavice su šivane na vanjskoj strani, tako da je cijela površina dlana izložena lopti.

U tom pogledu nema proizvoda