Uvjeti prodaje

1. VALJANOST

Nositelj svih prava na internet stranici KEEPERsport.hr je trgovačko društvo KEEPERsport GmbH, Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn – Austrija (dalje u tekstu: KEEPERsport). Ovi uvjeti prodaje reguliraju prodaju proizvoda i usluga preko KEEPERsport.hr internet prodavaonice.

Korisnika ove stranice upućujemo da se prije kupnje upozna sa ovim uvjetima te da iste redovito provjerava, kako bi bio upoznat sa svim pravima i obvezama. Svaki kupac prihvaća ove uvjete prodaje narudžbom artikla preko KEEPERsport.hr internet prodavaonice. 

2. ZAVRŠETAK UGOVORA

Vaša narudžba predstavlja ponudu za sklapanje ugovora o kupnji. Nakon završetka narudžbe mi čemo Vam poslati potvrdu narudžbe na Vašu e-mail adresu. Potvrda sadrži podatke o kupnji, adresu dostave, način plaćanja, cijene i kontakt informacije odjelka za pomoć korisnicima. Ova potvrda narudžbe ne predstavlja prihvaćanje ponude, nego obavijest da smo primili Vašu narudžbu. Ugovor o kupnji se zaključuje kada pošaljemo artikle na Vašu adresu dostave i kada pošaljemo obavijest o poslanoj pošiljci (shipment notification) na Vašu e-mail adresu.

Ukoliko je Vaša narudžba odpremljena u više pošiljki (djelomična dostava), može se dogoditi da dobijete više obavijesti o poslanoj pošiljci. U takvom slučaju ćete za svaku pošiljku dobiti posebni ugovor o kupnji za artikle navedene u ugovoru o kupnji. Neovisno od Vašeg prava na odustajanje od ugovora, u skladu sa članom br. 3, možete besplatno otkazati narudžbu i prije slanja iste.

3. PRAVO NA ODUSTAJANJE OD UGOVORA U ROKU OD 14 DANA, ISKLJUČENO OD PRAVA NA ODUSTAJANJE, NAŠE DOBROVOLJNO JAMSTVO NA ODUSTAJANJE OD UGOVORA I JAMSTVO U SKLADU SA ZAKONOM

Pravo na odustajanje od ugovora:

Kupac ima pravo odustati od ugovora ne navodeći razlog u roku od 14 dana od dana kada je kupcu ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, proizvod predan u posjed (isporučen). Ako se radi o više pošiljaka isporučenih u različito vrijeme (djelomična isporuka), rok se računa od zadnje pošiljke.

Kupac mora prodavatelja obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora putem elektroničke pošte na <link>office@keepersport.hr i priloženim reklamacijskim listom prije isteka roka od 14 dana. Kupac dužan je vratiti robu u roku od 7 dana od dana kada je kupac obavijestio prodavatelja o svojoj odluci da raskine ugovor.

Za sve dodatne informacije ili pitanja, obratite se našoj podršci za korisnike.

Postupak odustajanja:

Kupac mora prodavaču vratiti artikal neoštečen i u istoj količini kao zaprimljenoj, osim ako je artikal uništen, pokvaren ili izgubljen a da za to nije kriv kupac. Kupac ne smije neograničeno koristiti artikal do prekida postupka. Kupac smije pregledati i isprobati artikal u toj mjeri, samo da ustanovi ispravnost i odgovarajuću veličinu. Svaka upotreba artikla koja istupa od navedenog, smatrat će se korištenje artikla, a to znači da se gubi pravo povrata, odnosno prekida ugovora.

Jedini trošak na teret kupca, vezano za prekid ugovora, jest trošak poštarine za povratak artikla. Artikal je potrebno vratiti prodavaču najkasnije 7 dana od poslane obavijesti o prekidu ugovora.

Povrat uplaćenih sredstava za kupljene artikle (bez poštarine) će biti izvršen u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od primitka obavijesti o prekidu ugovora. Da bi priskrbili sigurnost, točnost i pravovremeni povrat uplaćenih sredstava, ista se vračaju kupcu na jednaki način kao i uplata (osim ako je drugačije dogovoreno). Povrat uplaćenih sredstava u gotovini nije moguć! Povrat uplaćenih sredstava možemo odbiti dok ne zaprimimo vraćene artikle.

Isključeno na pravo od odustajanja:

• Artikal je tiskan (personaliziran)
• Artikal je korišten

Jamstvo u skladu sa zakonom (zakonski garancijski rok):

Prema zakonodavstvu EU ima kupac važeću dvogodišnju garanciju od datuma primitka robe. Ako je artikal neispravan, odnosno nije i ne djeluje kao u opisu proizvoda, proizvođač je dužan isti popraviti, zamjeniti, ponuditi kupcu nižu cijenu ili vratiti novac. Kupac može zatražiti djelomični ili cjeloviti povrat uplaćenih sredstava, samo kada artikal nije moguće popraviti ili zamijeniti u zadanom roku. U slučaju rabljenih artikala je garancijski rok kraći od dvije godine i također ovisan o pravilnoj upotrebi proizvoda.

PAŽNJA: Pravo do prekida ugovora ili garancije nije moguće uvažiti za habanje lateksove pjene na vratarskim rukavicama. Lateks je prirodan materijal i podložan je prirodnom trošenju.

4. CIJENE

Sve cijene uključuju PDV.

Unatoč golemim naporima kako bi se osiguralo ažurirane i točne cijene, može se dogoditi da podaci o cijeni nisu ispravni. U tom slučaju, kupac će biti o tome obaviješten i KEEPERsport mu može ponuditi novu cijenu ili mogućnost odustati od kupnje.

5. NAČINI PLAĆANJA I VLASNIŠTVO ROBE

Kupac može birati između sljedećih <link>načina plaćanja.

Sva isporučena roba ostaje do potpunog plaćanja vlasništvo tvrtke KEEPERsport. 

6. DOSTAVA I ROK ISPORUKE

Svi proizvodi koji su na skladištu i plaćani, će biti poslani na adresu navedenu u narudžbi istog dana ili najkasnije u roku od 3 radna dana. Dostava se vrši u suradnji s tvrtkom GLS, koja isporučuje pakete od ponedjeljka do petka. Kupljena roba se obično isporučuje u roku od 2 do 3 radna dana nakon što je otpremljena iz našeg centralnog skladišta, osim ako nije drukčije naznačeno. Zbog praznika ili vikenda može se produljiti vrijeme dostave, zato Vas molimo za razumijevanje. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, KEEPERsport će obavijestiti kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

Ako pošiljka ne može biti isporučena na specificiranu adresu, tada će dostavljač ostaviti obavijest o prispijeću. Obavijest sadrži ključne podatke o paketu kao i telefonski broj i njihovu e-mail adresu. Zatim možete kontaktirati GLS ili UPS i odabrati ponovnu dostavu na istu ili na novu adresu.

Kupac prihvaća sljedeće <link>uvjete dostave.

7. UVOZNE CARINE

Na uvozne carine za pošiljke poslane u druge zemlje nemamo nikakve kontrole, zato se KEEPERsport ne može smatrati odgovornim za bilo kakve dodatne troškove. Trošak za carinjenje mora biti plaćen od strane primatelja. Carinske politike variraju od zemlje do zemlje, zato ne možemo predvidjeti moguće troškove uvozne carine.

8. NADLEŽNOST SUDA

Sve eventualne sporove i/ili neslaganja koji bi mogli proizići iz zaključenih ugovora, te svih odnosa kupnje/prodaje robe, uključujući sporove u pogledu tumačenja, primjene ili izvršenja ovih uvjeta prodaje, KEEPERsport će zajedno sa kupcem rješiti sporazumno. Ako se sporovi ne uspiju riješiti mirnim putem, utvrđuje se nadležnost suda u 1. okrugu u Beču. Za rješavanje sporova koristi se pravo Republike Austrije uz isključenje prodajne konvencije UN-a (CISG). Zahtjev za rješavanje sporova možete podnijeti u Austriji te u državi članica EU u kojoj živite.

9. PROMJENA UVJETA PRODAJE

KEEPERsport pridržava pravo izmjene ovih uvjeta prodaje u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Naveden promjene stupaju na snagu objavljivanjem na internet stranici <link http: www.keepersport.hr>www.keepersport.hr.

10. INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sva prava su zadržana. Svi tekstovi, slike, audio datoteke, grafike, video snimci i njihove verzije na ovoj stranici predmet su zaštite autorskih prava i ostale intelektualne imovine. Sve ove predmete nije dozvoljeno kopirati za komercijalnu uporabu ili distribuciju i isto tako ih nije dozvoljeno mijenjati ili objavljivati na drugim internet stranicama.

11. DOBNO OGRANIČENJE

Osobama mlađima od 18 godina zabranjuje se kupovina na ovoj stranici. Proizvode za djecu prodajemo samo odraslim osobama. Kupci mlađi od 18 godina mogu koristiti ovu internetsku stranicu samo uz sudjelovanje roditelja ili skrbnika. Davanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni.

12. INFORMACIJE O TRGOVAČKOM DRUŠTVU

KEEPERsport.hr je trgovački naziv za društvo KEEPERsport GmbH.

KEEPERsport GmbH

2542 Kottingbrunn, Anzengrubergasse 26, Austrija

Tvrtka je registrirana u Austriji

Registarski sud: Okružni sud Wiener Neustadt

Registarski broj: FN 281525h

Identifikacijski broj za PDV: ATU 62801445