SVI MODELI GAME OF POWER KOLEKCIJE

Jeste li još uvijek neodlučni koji model golmanskih rukavica je pravi za vas? Ne brinite: ovdje ćete saznati posebnosti svih novih modela kolekcije Game of Power, tako da ćete 100% moći pronaći savršenu rukavicu za sebe!
Nova kolekcija Game of Power uključuje 7 različitih modela rukavica: Varan7 Hero NC, Varan7 Champ NC, Varan7 Champ GC, Varan7 Champ Power, Varan7 Pro NC, Varan7 Premier NC i Varan7 Challenge NC. Svaki model je prilagođen specifičnim potrebama profesionalnih i amaterskih golmana.

 • Varan7 Hero NC

  KEEPERsport Varan7 Hero NC naš je apsolutni vrhunski model. Za ovaj model koristimo najbolje materijale najviše kvalitete. Ovaj model koristi većina naših profesionalaca u svojim utakmicama. Ovaj model je savršen kada trebate dati sve od sebe, jer vam nudi apsolutno najbolje prianjanje! Varan7 Hero dostupan je u popularnom negativnom rezu (NC). Ovaj kroj nudi najbolji osjećaj prilikom kontakta s loptom i dobro pristaje oko prstiju.

  

 • Varan7 Champ NC

  Varan7 Champ NC također je jedan od naših najboljih modela. Mnogi profesionalni golmani diljem Europe oslanjaju se na ovaj model. U obradi se vodi računa o najvišoj kvaliteti - kako biste u svojim rukama imali apsolutno vrhunski model. Ovaj model kombinira nevjerojatno prianjanje i izvrsnu udobnost nošenja. Negativni rez (NC) pruža izvrstan osjećaj prilikom kontakta s loptom. S ovim modelom bit ćete dobro opremljeni!

  

 • Varan7 Champ Power

  Varan7 Champ Power pravi je model golmanskih rukavica za one koji vole hibridni kroj. Kod Varan rukavica ima hibridni rez oznaku Power Cut. Hibridni rez kombinira roll finger koji nudi veću površinu (zakrivljeni prsti) i negativni rez (šavovi iznutra) za prijatan osjećaj na lopti.

  

 • Varan7 Champ GC

  Naš Roll Finger model Varan7 Champ GC pravi je izbor ako volite zakrivljenu pjenu oko prstiju. Kao što naziv Roll Finger sugerira, lateks pjena zakrivljena je oko prstiju što pridonosi da površina koja dodiruje loptu bude što veća. Istodobno, veća površina rezultira labavijim prianjanjem i smanjenim osjećajem nego u usporedbi s negativnim ili regularnim modelima.

  

 • Varan7 Pro NC

  Varan7 Pro NC je klasičan model koji impresionira izvrsnim omjerom cijene i kvalitete. Varan7 Pro dostupan je u popularnom negativnom rezu (NC), koji vam obećava posebno dobar osjećaj na lopti. Ljepljiva pjena osigurava dobro prianjanje i također je prilično otporna na habanje u suhim uvjetima. Svestrano izvrstan i pristupačan model!

  

 • Varan7 Premier NC

  Varan7 Premier NC savršene su golmanske rukavice za treninge i amaterske utakmice. U treningu golmana, izdržljivost pjene je važnija od najboljeg prianjanja, jer time može poboljšati tehniku ​​hvatanja. Ovaj model ističe se i po nevjerojatnom omjeru cijene i kvalitete. Ovaj model preporučujemo svima koji žele imati dobre rukavice, ali ne žele potrošiti previše novca.

  

 • Varan7 Challenge NC

  Varan7 Challenge NC je pristupačna rukavica za trening i početnike. Posebno na mnogim treninzima potreban je veći broj golmanskih rukavica. Ljepljiva pjena ovog modela još je otpornija na habanje i samim time trajnija. Posebnom konstrukcijom modela Varan7 Challenge stvorili smo izvrsne golmanske rukavice za djecu i početnike.

 • Golmanske rukavice moraju savršeno pristajati!

  PRONAĐITE SVOJU PRAVU VELIČINU


  Još uvijek niste sigurni koja veličina vam je potrebna za vaše golmanske rukavice? Nema problema!

  Naša tablica veličina pomoći će vam da pronađete pravu veličinu.