Švicarska: Nati

Yann Sommer

Yann Sommer, poznati švicarski golman, trenutno igra za milanski Inter u talijanskoj Serie A. Sommer, koji je prethodno igrao za Borussiju Mönchengladbach i nakratko za FC Bayern München, brzo se nametnuo kao važan stup Intera. Sa svojim izvrsnim refleksima i sposobnošću kontroliranja igre na svojoj polovici, središnja je figura odabrane švicarske reprezentacije za Euro 2024. Također donosi bogato međunarodno iskustvo koje će biti neprocjenjivo u situacijama visokog pritiska na velikom prvenstvu turnir kao što je EP 2024.

Sommer: Golmanske rukavice

Sommer: Golmanski dresovi

Sommer: Kopačke

BUDITE U TOKU - PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Gregor Kobel, 26-godišnji golman Borussije Dortmund, morat će se zadovoljiti mjestom iza Yanna Sommera u švicarskoj reprezentaciji za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj. Otkako je 2021. prešao u Dortmund, pokazao je konstantno dobre igre i obrane. Mnogi ga vide kao nasljednika velikog Sommera, kojemu će ovo biti posljednje veliko natjecanje u švicarskom dresu.

Kobel: Golmanske rukavice

Yvon Mvogo, Marvin Keller ili Pascal Loretz?

U švicarskoj nogometnoj reprezentaciji uoči nadolazećeg Europskog prvenstva ostaje jedno pitanje bez odgovora: Tko će pojačati momčad kao treći golman? Čini se da se odluka vrti između tri obećavajuća talenta: Yvon Mvogo, Marvin Keller ili Pascal Loretz?