Srbija: Orlovi

Srbijanska reprezentacija koju vodi iskusni trener Dragan Stojković sastoji se od mješavine iskusnih igrača i mladih talenata. Ključni igrači Orlova su Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i napadač Juventusa Dušan Vlahović. Na golmanskoj poziciji srpska reprezentacija je dobro kadrovirana iskusnim Predragom Rajkovićem, Vanjom Milinković-Savićem i talentiranim golmanom Chelseaja Đorđem Petrovićem.

Vanja Milinković-Savić

Rođen u Španjolskoj, Vanja Milinković-Savić ima tjelesnu visinu od 202 cm i impozantan izgled na golu srpske reprezentacije. Trenutačno igra za Torino u Serie A, au sezoni 2023./2024. ostvario je izvrsne nastupe, u 30 susreta čak 15 utakmica završio je bez primljenog gola.

MILINKOVIĆ-SAVIĆ: Golmanski dresovi

Milinković-Savić: Kopačke

BUDITE U TOKU - PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Predrag Rajković

28-godišnji Predrag Rajković drugi je golman reprezentacije Srbije i prvi je golman momčadi RCD Mallorca u španjolskoj La Ligi.

Rajković: Golmanske rukavice

Tek 24-godišnji Đorđe Petrović kompletirao je golmanski trio srpske reprezentacije na Euru 2024. U sezoni 2023./2024. je odigrao nekoliko sjajnih utakmica za Chelsea u Premier ligi.