Hrvatska: Vatreni

Hrvatska nogometna reprezentacija s velikim očekivanjima ulazi u Europsko prvenstvo 2024. godine. S igračima poput iskusnog Luke Modrića i talentiranog Martina Baturine, Hrvatska pokazuje impresivnu kombinaciju iskustva i mladosti, što ovu momčad čini izazovnim protivnikom za druge reprezentacije. Ključni igrači poput Dominika Livakovića na golu i zvijezde Joška Gvardiola u obrani bit će ključni za osiguranje obrambene dominacije. U veznom redu Luka Modrić i dalje privlači pozornost svojom sposobnošću čitanja igre i organizacije napadačkih poteza. Uz zvijezde poput Matea Kovačića i Marcela Brozovića, vezni red bit će najveće oružje Hrvatske. U napadu će se za pogotke morati pobrinuti iskusni Andrej Kramarić.

Dominik Livaković

Dominik Livaković, prvi vratar hrvatske reprezentacije za Euro 2024., koji trenutno igra za Fenerbahče u turskoj Superligi, pokazao je svoje umijeće već na Svjetskom prvenstvu 2022. kada je u eliminacijskom dvoboju protiv Japana obranio tri jedanaesterca i pomogao momčadi do pobjede i napredovanju u sljedeći krug. Ovim nastupima postao je jedan od ključnih igrača Hrvatske na putu do osvajanja brončane medalje na Svjetskom prvenstvu. Sigurni smo da će on i na ovogodišnjem prvenstvu pridonijeti dobrim rezultatima odabrane vrste.

LIVAKOVIĆ: Golmanske rukavice

LIVAKOVIĆ: Golmanski dresovi

LIVAKOVIĆ: Kopačke

BUDITE U TOKU - PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER!

Važnu ulogu u momčadi ima i naš sponzorski partner Ivica Ivušić, broj dva hrvatske reprezentacije za Europsko prvenstvo 2024. Svojim impresivnim nastupima u ciparskom Pafosu pokazao je da se može natjecati i na međunarodnoj razini. U sezoni 2023/2024 sa svojim klubom osvojio je i Kup Cipra. Otkako je 2021. debitirao za reprezentaciju, Ivušić je solidno oslonio obrambenu liniju i upisao šest nastupa za reprezentaciju. Dobije li priliku tijekom prvenstva, Vatreni se na njega mogu osloniti, jer donosi i mirnoću u momčad i potreban talent koji može biti vrlo važan u kritičnim trenucima.

Ivušić: Golmanske rukavice

Nediljko Labrović

Nediljko Labrović, broj 3 hrvatske reprezentacije i novi golman njemačkog Augsburga, proslavio se atraktivnim obranama i vještinama vođenja na terenu. Labrović je poznat po brzoj reakciji i dobroj igri s nogama, što ga čini jednim od boljih golmana Hrvatske nogometne lige.