Recite zbogom opekotinama i modricama

Većina nogometaša bori se protiv niskih zimskih temperatura sa sportskim donjim rubljem. Mnogi koriste posebnu sportsku odjeću tijekom cijele godine, pogotovo ovdje mislimo na vratara. Zašto bi se netko odlučio kupiti sportsku odjeću i što biste trebali paziti? U nastavku ćemo vas upoznati sportskim donjim rubljem i različitim vrstama zaštitne podastave.

U mnogim područjima, svrha sportskog donjeg rublja slična je igračima i vratarima. Jednima i drugima nudi sportska odjeća udoban i "zaključan osjećaj" u svim vremenskim uvjetima. Posebni materijali učinkovito odvajaju znoj iz tijela i reguliraju tjelesnu temperaturu. Treća prednost KEEPERsport sportskog donjeg rublja je ogromni zaštitni učinak zbog visokokvalitete zaštitne podstave u osjetljivim područjima, kao što su kukovi, laktovi, rebra, ramena i koljena.

Tiger Power Pads

Proizvodi iz kolekcije Tiger opremljeni su zaštitnom podstavom pod nazivom PowerPads i naši su vrhunski modeli sportskog donjeg rublja za vratare. Anatomski oblikovana i trodimenzionalna podstava na koljenima i kukovima iznimno je fleksibilna i pruža iznimno visoki zaštitni učinak na tim osjetljivim mjestima. ANNUALskin učinkovito regulira tjelesnu temperaturu i pruža udobnost nošenja u svim vremenskim uvjetima.

Panther Foam Pads

Kolekcija Panther opremljena je FoamPads anatomski oblikovanom pjenastom podstavom na laktovima i kukovima za najbolju zaštitu na mekanim i srednje tvrdim terenima.

Spider Robust Pads

Proizvodi iz kolekcije Spider opremljeni su RobustPads pjenastom zaštitnom podstavom koja je prekrivena zaštitnim slojem sličnim kevlaru. Podstava je izuzetno izdržljiva i otporna na habanje te stoga pogodna za upotrebu na tvrdim ili pješčanim površinama i umjetnoj travi.

Eagle Unpadded

Na kraju, predstavljamo vam kolekciju Eagle Unpadded. Ovo je sportsko donje rublje koje nije podstavljeno i namijenjeno je vratarima i igračima. ANNUALskin učinkovito regulira tjelesnu temperaturu i pruža udobnost nošenja u svim vremenskim uvjetima.