Shadowbeast: Mutacija Predator rukavica

DOMINATE THE GAME, YOUR BOX, YOUR RESULT.
Najstrašnije golmanske rukavice do sada! Nakon ponovnog rođenja 2018. godine i nekih tehničkih i ažuriranja boja u 2019. godini, Predator golmanske rukavice sada su potpuno nove i "genetski" modificirane. Nešto više od 400 silikonskih elemenata na leđima isijavaju agresivnost i grubu snagu.

Tehničke karakteristike

ERROR: Content Element with uid "106876" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Demonskin
Na stražnjoj strani rukavice postavljeni su posebni silikonski elementi (više od 400!) koji obećavaju veću kontrolu i moć prilikom odbijanja lopte ručnim zglobom.

Bez remena za pričvršćivanje

Rukavice dolaze potpuno bez remena za pričvršćivanje! Međutim, kako bi se osiguralo savršeno pristajanje zapešća, ulaz u rukavice znatno je produžen.

360 Design – 360 Control
Tijelo od revidiranog pletenog materijala u kombinaciji s potpuno novom jednodijelnom konstrukcijom obećava još bliži kontakt s loptom na prstima. Rukavice pružaju najbolje prianjenje i kontrolu lopte.

Neograničena sloboda kretanja
Anatomski postavljene fleksibilne zone na prstima i dlanovima oponašaju prirodne pokrete ruku i pružaju neograničenu slobodu pokreta za najbolju kontrolu lopte.

Proizvodi

Zainteresirani ste za mišljenje naših stručnjaka?

Naši stručnjaci za golmanske rukavice analizirali su Predator GL Pro NC rukavice svojim osobnim i iskrenim mišljenjem:

ERROR: Content Element with uid "106953" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

„Kad sam prvi put čuo za koncept, bio sam skeptičan. Konačni proizvod je zaista izvanredan. Adidas govori istinu kada govori o mutaciji golmanskih rukavica, koje nisu usporedive s prethodnim rukavicama bez remena na zglobu. Za mene su nove Predator rukavice jedna liga više u odnosu na slične rukavice."

- Martin Krenn,
CEO KEEPERsport International

„Mislim da su ovo trenutno najbolje rukavice bez remena i izuzetno udobnim pristajanjem na tržištu. Sviđa mi se izuzetno tijesan fit, opasan izgled silikonskih elemenata i koliko su rukavice izuzetno lagane. Budite spremni probuditi zvijer u sebi."

- Hamid Mustafić,
Voditelj poslovnice za Hrvatsku