Varan8 - Pure Performance

S novom KEEPERsport Varan8 Pure Performance Pack kolekcijom, predstavljamo naše najbolje golmanske rukavice do sada. Već u procesu razvoja postavili smo si cilj napraviti doista izvrsne golmanske rukavice koje bi trebale zadovoljiti potrebe svakog golmana, bez obzira bio on početnik, amater ili nastupa na najvišoj razini. Uložili smo puno vremena i rada u razvoj ovih rukavica, od početnih do vrhunskih modela, te ih testirali na nogometnim terenima diljem Europe u suradnji s profesionalnim golmanima. Ova kolekcija Varan8 golmanskih rukavica utjelovljuje bit golmana: čiste performanse.

Možete birati između različitih modela, krojeva i pjena: Hero NC, Champ NC, Champ Power, Pro NC, Pro GC, Premier NC, Challenge NC & Zone RC. Pridružite se našoj zajednici golmana i vjerujte rukavicama koje su dizajnirali golmani za golmane. Osjetite čiste performanse i budite spremni držati pobjedu u svojim rukama!

Naši vratari, poput Ivice Ivušića, Ivana Lučića i Lovre Majkića, nosit će rukavice u budućim utakmicama.

PURE PERFORMANCE - FOCUS ON WHAT MATTERS!

 • Top model

  HERO NC

  KEEPERsport Varan8 Hero NC predstavlja prekretnicu u evoluciji Varan golmanskih rukavica. U usporedbi s prethodnim modelom, ističe se potpuno novim dizajnom i inovativnim tehnologijama koje performanse golmanskih rukavica podižu na novu razinu. Varan8 Hero dostupan je bez remena od modela Raw Impact. Zahvaljujući kontinuiranom pletenom materijalu na stražnjoj strani, rukavica se savršeno prilagođava golmanovoj ruci bez smanjenja stabilnosti zapešća.

  Poboljšana pjena Super Glue s poboljšanim grip elementima osigurava maksimalno prianjanje u svim vremenskim uvjetima.

  KEEPERsport Varan8 Hero NC savršen je izbor za golmane koji traže beskompromisne performanse i maksimalnu udobnost.

 • SVESTRANI MODEL

  CHAMP NC

  KEEPERsport Varan8 Champ NC je savršena rukavica za sve golmane koji traže udoban, svestran i model visokih performansi.

  Kombinira moderne tehnologije s tradicionalnim preferencijama i iznimno je popularan među profesionalcima, amaterima i hobi golmanima. Remen s dva dijela od lateksa i elastičnim međudijelom savršeno se prilagođava zapešću i sprječava dosadno zatezanje tijekom utakmice.

 • SAVRŠENI HIBRIDNI MODEL

  CHAMP POWER

  KEEPERsport Varan8 Champ Power postavlja nove standarde u prianjanju, pristajanju i udobnosti. Takozvana Power verzija modela Varan7 potpuno je redizajnirana.

  Kroz iskustvo zadnjih nekoliko godina i napore koje smo uložili u razvoj ovog modela, razvili smo savršeni hibridni kroj koji kombinira znatno veću površinu za hvatanje s uskim pristajanjem za nevjerojatan osjećaj na lopti.

 • KLASIČNI MODEL

  PRO NC

  KEEPERsport Varan8 Pro NC prikladne su za ljubitelje klasičnih golmanskih rukavica. Izrađene su od klasičnog reljefnog lateksa, što ovaj model čini nešto debljim i stabilnijim.

  Stražnja strana, rukavice tradicionalno je izrađena od lateksa, a ne od silikona, nudeći neusporedivu udobnost i izvrsnu kontrolu pri odbijanju lopte zglobom zglobom.

 • Roll Finger model

  PRO GC

  KEEPERsport Varan8 Pro GC kombinira prednosti modela Pro NC s inovativnim Roll Finger rezom, gdje je pjena zakrivljena oko prstiju s dodatnom pjenom na vrhovima prstiju. Rezultat je rukavica koja nudi povećanu površinu za hvatanje i potpunu amortizaciju za posebno snažne udarce.

 • Nenadmašan omjer cijene i kvalitete

  Premier NC

  KEEPERsport Varan8 Premier NC je savršena rukavica za one golmane koji traže moderan model od pletenog materijala za trening iz izvrstan omjer cijene i kvalitete. Zbog dobrog prianjanja i izuzetno mekane memorijske pjene na stražnjoj strani, ovaj model je izuzetno udoban i pogodan za treninge, hobi golmane i djecu.

 • Za trening

  CHALLENGE NC

  KEEPERsport Varan8 Challenge NC idealne su rukavice za trening za golmane koji traže jednostavne i pristupačne rukavice. Ovaj model je izuzetno lagan i udoban te vam omogućuje da se potpuno usredotočite na trening.

 • SAVRŠEN ULAZNI MODEL

  ZONE RC

  KEEPERsport Varan8 Zone RC idealne su golmanske rukavice za početnike i rekreativce koji se kunu u jednostavne rukavice po super cijeni. Regularni kroj obećava veću površinu za hvatanje lopte i opušten osjećaj nošenja.