Kako bi kreirali ultimativan alat za okretnog nogometaša, adidas je potražio inspiraciju u prošlosti, točnije u ritualima omotavanja trakom koje su u antičko doba koristili borci, a koristi se u sportu i plesu. Rezultat inspiracije su rukavice i kopačke koje nogometašu omogućuju stabilnost, potporu i prilagodljivost. Iznenadite svoje protivnike i stvorite neočekivano s ACE Trans Pro NC Dust Storm rukavicama i NEMEZIZ kopačkama.

Rukavice tijesno pristaju oko ručnog zgloba pomoću asimetrične trake, koja je kao elastični zavoj omotana oko zgloba. Evo Tech Zone kombinira dvije potpuno različite pjene za maksimalno prianjanje na prstima i bolje ublažavanje na rukama. Rukavice će na terenu nositi neki od najvećih vratara današnjice, Manuel NeuerDavid De GeaKeylor NavasMarc-André ter StegenKevin Trapp i Claudio Bravo.

Kopačke Nemeziz će na terenu nositi Leo Messi, Renato Sanches i Roberto Firmino. S ciljem postizanja maksimalne učinkovitosti adidas predstavlja 360 AGILITY BANDAGE sustav u koji je integrirana TORSION TAPES tehnologija koja pruža stabilnost i udobnost igraču dok DUAL LOCK COLLAR sistem stabilizira gležanj omogućavajući igraču naglu promjenu smjera kretanja. Ključni elementi za spretne okrete su i iznimno lagani TORSIONFRAME okvir kopačke koji u kombinaciji s TORSION RIBS upotpunjuje sve što je potrebno za potporu dinamičnoj igri pri čemu je zadržana i iznimna prilagodljivost kopačke stopalu uz novi AGILITY KNIT 2.0 materijal.