McDavid: zaštita za sve sportaše

McDavid dizajnira i prodaje sportsku opremu, odjeću i zaštitu za sve aktivne ljude kao i sportaše. Oni su neumorni u misiji kako bi smanjili ozljede i povećali učinkovitost. McDavid proizvodi su jedni od najtraženijih proizvoda za sve vrste sportaša i njihove trenere. Od visoko kvalitetnih proteza pa do uskih tajica i majica dizajniranih najsuvremenijom tehnologijom McDavid proizvodi pomažu svakodnevno sve većem broju sportaša. McDavid želi pomoći sportašima, profesionalnim i ne profesionalnim, da ostvare najviše što mogu i otkriju svoj pravi potencijal, a pritome se ne brinući o svojim povredama.

Marc-André ter Stegen & MCDAVID

HexPad zaštita

Hex tehnologija

Hex tehnologija je superiorna, ćelije ispunjene pjenom, jedinstvena i spojena s visoko kvalitetnom hDc™ tehnologijom za kontrolu vlage. Sve to daje sportašima u kontaktnim sportovima i onima manje kontaktnim veliku prednost kao i izdržljivost. Bezbroj ljudi, profesionalci i amateri, koriste McDavid Hex tehnologiju jer ona omogućuje bolju učinkovitost i udobnost. McDavid hDc tehnologija održava kožu suhom i izlučuje znoj i ubrzava isparavanje. Tehnologija djeluje identično i kad je topije i kad je hladnije, održava temperaturu tijela stalnom te je tijelo uvijek spremno na reakciju.

Shock Doctor: Štitniki za usne i zube

Zaštitite svoj osmijeh i zube s proizvodima marke Shock Doctor. Štitnici za zube su prilagodljivi i pružaju idealnu potporu i smanjenje mogućnosti ozlijeđivanja zubi, desni i usana.

Prokuhati & zagristi

Štitnici za genitalije

medicinski proizvodi

ERROR: Content Element with uid "83730" and type "ksmatrix_productlist" has no rendering definition!