Tiger, Spider, Panther ili Eagle, naša funkcionalna vratarska odjeća posebno je prilagođena različitim potrebama i željama vratara. Elegantna i moderna odjeća, u kombinaciji s inovativnim materijalima i najsuvremenijom tehnologijom, zadovoljit će i najzahtjevnije želje vratara. Naravno, ne smijemo zaboraviti odličan omjer cijene i kvalitete koji nudi odjeća marke KEEPERsport.

NAŠI MATERIJALI

Odjeća za kišu >>

Sloj koji odbija vodu može se koristiti u slabi ili jakoj kiši.

Sportsko donje rublje >>

Visoko tehnološki ANNUALskin tekstil, uvijek suh, pogodan tijekom cijele godine u svim vremenskim uvjetima.

NEOPREN >>

NEOskin štiti svakog vratara, trenera i igrača od mraza, snijega i kiše. Neopren održava toplinu mišića, što omogućuje dobru cirkulaciju krvi i štiti ih od mikro-ozljeda.

mokro & hladno >>

Visoka kvalitetna tkanina REGskin je potpuno vodootporna, prozračna i otporna na vjetar. Posebna struktura mikro vlakana osigurava izvrsnu zaštitu od vode i vjetra u ekstremnim vremenskim uvjetima. Upotreba odjeće iz tkanine REGskin preporučuje se u neugodnim uvjetima do temperature od 15 Celzijevih stupnjeva.

UNIKATNE ZNAČAJKE

>> Antislip Double-Waistband

Inovativni dvostruki pojas, koji garantira trostruku zaštitu protiv proklizavanja hlača. Osim standardnog pojasa sa uzicom, ugrađen je elastični pojas na unutarnjoj strani za savršeno pristajanje bez proklizavanja.

>> RobustPads

Pjenasta podstava od izdržljivog kevlara je anatomsko oblikovana bez šavova. Kevlar je izdržljiv materijal otporan na habanje i prikladan za uporabu na tvrdim ili pješčanim površinama i umjetnoj travi.

>> FoamPads

Pjenasta podstava je anatomski i trodimenzionalno oblikovana zaštita bez šavova. Šavovi stoga ne smetaju i više se ne mogu istrošiti i puknuti.

>> Side Flex-Zones

Na bočnim stranama naših hlača ugradili smo elastična pojačanja, koja nekako naglašavaju fizički oblik bedara i poboljšavaju slobodu kretanja i udobnost.