Budite spremni za zimu

KEEPERsport ColdSkin
Zima je za golmana jedan od većih neprijatelja, jer je vrlo teško ostati zagrijan i fokusiran na niskim temperaturama, i to nije važno dali igrate za zabavu ili profesionalno. Vaše tijelo koristi toplino samo za važnije dijelove što se rezuktira u tome, da u rukama i nogama nemate više pravi osječaj. Zato dolazi do toga, da u ovakim uvjetama ne možete dati svoj maksimum ako nemate pravu opremu za golmane koja je u zimskoj hladnoči još važnija kao kod igrača na terenu.

Razvijamo za vaš uspjeh

Svjesni smo izazova koje pravi hladno zimsko vreme, zato smo razvili rješenje, koje če pomoči: zimsko sportsko donje rublje COLDSKIN.

Sportsko donje rublje KEEPERsport COLDSKIN je nadogradnja ANNUALSKIN kolekcije, i koje sportaša zbog vrhunske kombinacije termičkog i fleksibilnog tekstila, uspješno varuje od hladnoče. COLDSKIN kolekciju moguće je prepoznat po plavim dataljima. Donje rublje moguće je naručiti u različitim duljinama i po želji s 3D žaštitnom pjenom.

Ostala zimska odječa

Što još? Možda odječa za kišno vrijeme.

Odječa za prolječe

Hlače za zimski trening

Uz sportsku odjeću COLDSKIN imate potpunu zaštitu od hladnoće, ali još uvijek vam treba nešto da stavite preko. Zato odaberite još nešto od naših hlača za trening.