Textiles for winter

Budi spreman za zimu

KEEPERsport ColdSkin
Zima je za golmana jedan od većih neprijatelja, jer je vrlo teško ostati zagrijan i fokusiran na niskim temperaturama, i to nije važno dali igraš za zabavu ili profesionalno. Tvoje tijelo koristi toplino samo za važnije dijelove što se rezuktira u tome, da u rukama i nogama nemaš više pravi osječaj. Zato dolazi do toga, da u ovakim uvjetama ne možeš da daš svoj maksimum ako ne nabaviš pravu opremu za golmane koja ti je u zimskoj hladnoči još važnija kao kod igrača na terenu.

Razvijamo za tvoj uspjeh

Svjesni smo izazova koje ti jih pravi hladno zimsko vreme, zato smo za tebe razvili rješenje, koje če ti pomoči: zimsko sportsko donje rublje COLDSKIN.

Sportsko donje rublje KEEPERsport COLDSKIN je nadogradnja ANNUALSKIN kolekcije, i koje te zbog vrhunske kombinacije termičkog i fleksibilnog tekstila, uspješno varuje od hladnoče. COLDSKIN kolekciju možeš prepoznat po plavim dataljima.

Donje rublje možeš naručit u različitim duljinama i po želji s 3D pjenom.

KEEPERsport ColdSkin PowerPadded

KEEPERsport ColdSkin UnPadded

Ostala zimska odječa

Što još? Možda odječa za kišno vrijeme.

Odječa za nadolazeče prolječe

Hlače za zimski trening

Uz sportsku odjeću COLDSKIN imaš potpunu zaštitu od hladnoće, ali još uvijek ti treba nešto da staviš preko. Zato izaberi još nešto od naših hlača za trening.