Početak nove ere!

S ponosom predstavljamo: Varan8 Raw Impact

Gotovo 3 godine nakon izlaska serije Varan7 i nevjerojatnih 16 godina nakon prve kolekcije Varan golmanskih rukavica, očekuje vas revolucija s potpuno novim modelima Varan8! Obećavamo vam bezgraničnu ljubav prema golmanskoj igri, tehnološke standarde na najvišoj razini i poštenu cjenovnu politiku s prva tri modela Varan8 golmanskih rukavica: KEEPERsport Varan8 Hero NC, Champ NC i Pro NC iz kolekcije Raw Impact!

 • VARAN8 HERO NC

  JEDNOSTAVNO PREKRASNE

  Varan8 Hero NC potpuno su redizajnirane golmanske rukavice koje se u gotovo svim pogledima razlikuju od dosad poznatih Hero modela. Cilj je bio jasan: proizvesti rukavice na apsolutno vrhunskoj razini uz korištenje najsuvremenijih tehnologija i materijala.

  − Brez remena: Varan8 je naša prva rukavica bez remena. Zahvaljujući kontinuiranom pletenom materijalu na stražnjoj strani, rukavica se savršeno prilagođava ruci bez gubitka stabilnosti u zapešću.

  − 4mm Super White Claw: Ovo je naša najbolja ljepljiva pjena dosad. Što se tiče prianjanja, ovakvu pjenu još nismo imali!

  − Anti Abrasion Zone: Na dlanovima postavljen je novi dodatni sloj pjene kako bi se pjena zaštitila od ogrebotina koje nastaju prilikom ustajanju s tla.

  − Punching Zone: Silikonska konstrukcija je redizajnirana i precizno postavljena na zglobovima prstiju za još precizniju kontrolu prilikom odbijanja lopte.

 • Varan8 Champ NC

  SVESTRANE RUKAVICE

  Champ NC pokazao se kao model za tipičnog golmana koji se kune u KEEPERsport rukavice. S jedne strane, kombinira moderne tehnologije s tradicionalnim karakteristikama golmanskih rukavica. Kao svestrani model, jednako je popularan kod naših profesionalaca kao i kod amatera i hobi golmana.

  − Soft Tech Body: Ultra lagana tkanina pruža iznimno prozračnu i fleksibilnu udobnost nošenja. ZAVOLJET ćete ovaj osjećaj!

  − 4mm Supreme Claw: Bilo da se pjena koristi na suncu ili kiši, Supreme Claw pruža nevjerojatno prianjanje i dugotrajnost u svim vremenskim uvjetima.

  − Anti Abrasion Zone: Na dlanovima postavljen je novi dodatni sloj pjene kako bi se pjena zaštitila od ogrebotina koje nastaju prilikom ustajanju s tla.

  − Elastičen remen: Traka se sastoji od dva dijela od lateksa spojena iznimno elastičnim međudijelom, što omogućuje potpunu udobnost i eliminira potrebu za stalnim zatezanjem trake.

 • Varan8 Pro NC

  KLASIČNE RUKAVICE

  Varan8 Pro NC je model za sve ljubitelje klasičnih golmanskih rukavica. Ove rukavice preporučujemo svima onima koji se ne odlučuju za moderne i lagane rukavice od pletenih materijala sa silikonskim elementima, već onima koji preferiraju malo deblje rukavice sa lateksom stražnjoj strani.

  − Stražnja strana od lateksa: Dvodijelna stražnja strana od lateksa pruža osjećaj ultra-kompaktnog pristajanja. Osjećaj koji svaki golman mora doživjeti barem jednom!

  − Remen za zatvaranje: Za one koji vole osjećaj ekstremne potpore u zapešću, remen od lateksa modela Pro NC je pravi izbor jer pruža iznimnu stabilnost i kompaktnost.

  − 4mm Performance Claw: Ova je pjena novorazvijena s posebnim ubrizganim grafitnim česticama koje pružaju dodatno prianjanje u svim vremenskim uvjetima.

  − Pull Loop: Praktična omča za povlačenje na ulazu u rukavicu pruža dodatnu pomoć za lakše navlačenje rukavice prije ili tijekom treninga i utakmice.