NOVE RUKAVICE. NOVI LOGO. ISTA STRAST. ISTI SNOVI.

Nakon dvadeset godina, predstavili smo novi logotip 11.11.2020. Lakši, dinamičniji i otvoreniji. Logo s kojim se može identificirati bilo koji vratar. Sada predstavljamo naš prvi proizvod s novim logotipom. Rukavice Varan6 NC LTD naše su prve rukavice u kojima smo koristili samo pleteni materijal. Ovaj model dostupan je u strogo ograničenim količinama i samo u veličinama 9, 10 i 11.

ERROR: Content Element with uid "126444" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Dali ste znali?

Kod KEEPERsporta već dva desetljeća dizajniramo i razvijamo najbolju odjeću za nogometne vratare i kvalitetne golmanske rukavice. Kako se usuđujemo to tvrditi? Jer naša tvrtka sa sjedištem u Austriji zapošljava mnoge bivše i još uvijek aktivne vratare koji sa svojim dugogodišnjim iskustvom i nebrojenim satima provedenim na nogometnim terenima koriste svoje znanje u dizajniranju sportske odjeće prilagođene potrebama nogometnog vratara.

Zbog toga su naše majice i hlače za treninig, donje majice i tajice, štitnici za laktove i koljena i, naravno, Varan6 rukavice prvi izbor mnogih amaterskih i profesionalnih vratara u Europi i širom svijeta. Uz vašu pomoć i kupnju KEEPERsport proizvoda možemo nastaviti ovu priču i održati san svakog vratara na životu. Kvalitetni i posebno izrađeni proizvodi za nogometne vratare po pristupačnim cijenama. Mi smo KEEPERsport, zajedno smo GOLMANI.

Pravilna njega golmanskih rukavica
Golmanske rukavice zahtijevaju odgovarajuću njegu za potpunu učinkovitost i dugotrajno prianjanje. Pogotovo prije prve uporabe potrebno je rukavice oprati mlakom vodom, time se uklanjaju ostaci sapuna, koji se koristi u proizvodnji vratarskih rukavica kako bi se mogle pohraniti dulje vrijeme. Tek su nakon toga rukavice spremne za prvu upotrebu i maksimalne performanse. Za više o pravilnoj njezi >> KLIKNI OVDJE<<