Varan7 Retro Kolekcija

Ovom novom kolekcijom želimo spojiti naše dizajnersko i golmansko iskustvo u proteklih 20 godina u potpuno novu Varan7 Retro kolekciju. Tijekom sljedeća 4 tjedna postupno ćemo otkrivati ​​sve modele od Varana 6 do Varana 1. Svaki od ovih dizajna vratit će sjećanja na prethodne Varanove kolekcije. Odbrojavat ćemo od 6 do 1 - ostanite s nama i otkrijte bezvremensku eleganciju i provjerenu kvalitetu koja nas odlikuje svih ovih godina. Nemojte predugo oklijevati jer je ova kolekcija strogo ograničena! Radujemo se što ćemo zajedno s vama pogledati u prošlost i ujedno započeti vratarsku budućnost.

  

Varan4 Champ RC
Varan3 Champ NC Aqua
Varan2 Champ Power
Varan1 Champ GC

 

 

 • Varan2 Champ Power

  Golmanske rukavice Varan 7 Champ Power Retro V2 predstavljaju drugi model aktualnih Varan 7 rukavica u posebnom retro dizajnu koji podsjeća na prethodni model Varan 2.

 • Varan3 Champ NC Aqua

  Golmanske rukavice Varan 7 Champ NC Aqua Retro V3 predstavljaju drugi model aktualnih Varan 7 rukavica u posebnom retro dizajnu koji podsjeća na prethodni model Varan 3 sa Aqua Claw pjenom za najbolje prianjanje u mokrim i vlažnim uvjetima.

 • Varan4 Champ RC

  Golmanske rukavice Varan 7 Champ NC Retro V4 predstavljaju drugi model aktualnih Varan 7 rukavica u posebnom retro dizajnu koji podsjeća na prethodni model Varan 4.

 • Varan5 Champ NC

  Još jedan model iz naše retro kolekcije je Varan 7 Champ NC Retro V5, koji predstavlja poseban retro dizajn koji nas podsjeća na prethodni model Varan 5. Ovaj model vam nudi nenadmašno prianjanje u svim vremenskim uvjetima s našom pjenom 4mm Supreme White Claw.

 • Varan6 Champ NC

  Prve golmanske rukavice iz naše nove retro kolekcije su Varan 6 Champ NC. Model je izrađen u dizajnu naše 6. generacije Varan rukavica iz kolekcije Varan 6 Shadow Warrior. Ali ovaj je model puno više od pogleda u prošlost. Pažljivo je redizajniran i prilagođen našim trenutnim standardima kako bi ponudio najviše performanse. Posebnost ovog modela je korištenje naše najbolje i najjače ljepljive pjene - 4mm Super Glue. Ova ljepljiva pjena daje vam nenadmašan prihvat i kontrolu lopte, bez obzira na uvjete s kojima se susrećete na terenu.