• Novi REGskin proizvodi

    Razvijen i proizveden od strane stručnjaka za vratare

    Novi REGskin proizvodi

    Od KEEPERsporta razvijen RegSkin materijal je sada dodatno poboljšan jer zadovoljava najviše standarde i osigurava iznimno ugodnu lakoću. Težina upotrebljenih visokotehnoloških vlakana smanjena je za dodatnih 20%. Unutrašnjost materijala je uvijek suha zbog složenog sustava upravljanja vlage s novom dodatnom membranom u plavoj boji. Na vanjskoj strani materijala je potpuno otporan na vodu i vjetar.

    Velika prednost u odnosu na tradicionalne poliesterske proizvode je u tome da RegSkin proizvodi ne upijaju vodu ili vlagu i time se uvijek održava izvorna težina materijala. Sve to osigurava ugodan osjećaj nošenja čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima.

Iz naše široke palete proizvoda koje trenutno nudimo možete odabrati tri vratarske proizvode od RegSkin materijala:

Možete birati između dugih hlača i hlača 3/4 iz kolekcije Panther s anatomski oblikovanom pjenastom podstavom na kukovima i koljenima (FoamPads), i majicom za trening iz iste kolekcije s FoamPads podstavom na laktovima. Naši RegSkin proizvodi su posebno dizajnirani za vratare, a njihova uporaba se preporuča u mokrim i vjetrovitim uvjetima na temperaturi do 15 stupnjeva.

KEEPERsport RegSkin Produkte, speziell für Regentage entwickelt