KEEPERdummy u 2 različite verzije

Bez obzira je li Alisson Becker u Liverpoolu, Lionel Messi u Inter Miamiju ili Kylian Mbappe u Paris Saint Germainu - svi oni treniraju na najvišoj razini uz pomoć rekvizita KEEPERsport KEEPERdummy. Optimizirajte svoj golmanski trening, rehabilitacijski trening ili trening s ekipom i birajte između dvije različite verzije KEEPERdummy-ja - dvonožne ili tradicionalne jednonožne.

 • Trenirajte još raznovrsnije!

  KEEPERdummy Pro

  Naša KEEPERdummy Pro lutka na napuhavanje potpuno je redizajnirana i sada nudi još više prednosti sa svoje dvije noge.

  KEEPERdummy Pro, opremljen s dvije noge, omogućuje iznimno realan trening za golmane, igrače i trenere. Sa svojom visinom od 198 cm i širinom od 75 cm, KEEPERdummy Pro nudi vrlo realne mogućnosti korištenja u treningu. Koristili smo izdržljive materijale koji osiguravaju bolju otpornost na habanje, dok njegova težina od 40 kg osigurava stabilnost u kontaktu tijekom treninga.

  Noge pružaju brojne mogućnosti za planiranje i provedbu treninga. Noge se mogu postaviti do 110 cm jedna od druge, što omogućuje simulaciju različitih situacija u igri. To čini KEEPERdummy Pro nezamjenjivim rekvizitom za iznimno svestran i učinkovit trening za golmane, igrače i trenere.

 • Deine Trainingshilfe im neuen Design!

  KEEPERdummy

  U modernom treningu KEEPERdummy je gotovo obavezna oprema svakog trenera. Bilo da ih koriste amaterski ili profesionalni timovi, naše lutke na napuhavanje mogu se vidjeti na gotovo svakom terenu.

  Lutke se mogu koristiti za izvođenje napadačkih akcija, raznih situacija u 16-metarskom prostoru, u standardnim situacijama poput slobodnih udaraca i kornera, u vježbama koordinacije pa čak iu taktičkim vježbama. Budući da je na napuhavanje, vrlo ga je lako nositi sa sobom na pripreme i kampove.

  Tehničke specifikacije:

  • >>Višina: 205 cm
  • >>Težina: 3,6 kg
  • >>Težina u punom stanju: 8-10 kg
  • >>Promjer donjeg dijela: 56 cm