Broj 1 – sveti broj vratara

Slavimo treći (neslužbeni) praznik vratara. Broj jedan je svugdje poznat kao SIMBOL nogometnog vratara. To je dovoljno dobar razlog za proslavu nezaboravne "zabave" s nevjerojatnim popustima u srijedu 11.11.2020.

Kod KEEPERsporta već dva desetljeća dizajniramo i razvijamo najbolju odjeću za nogometne vratare i kvalitetne golmanske rukavice. Kako se usuđujemo to tvrditi? Jer naša tvrtka sa sjedištem u Austriji zapošljava mnoge bivše i još uvijek aktivne vratare koji sa svojim dugogodišnjim iskustvom i nebrojenim satima provedenim na nogometnim terenima koriste svoje znanje u dizajniranju sportske odjeće prilagođene potrebama nogometnog vratara. Zbog toga su naše majice i hlače za treninig, donje majice i tajice, štitnici za laktove i koljena i, naravno, Varan6 rukavice prvi izbor mnogih amaterskih i profesionalnih vratara u Europi i širom svijeta.

Ako nikada u karijeri niste imali barem jedan KEEPERsport proizvod, iskoristite ovu priliku i isprobajte najbolju marku za nogometne vratare. Ili dajte sebi najljepši poklon, ako ste se već uvjerili u naše proizvode. Uz vašu pomoć i kupnju KEEPERsport proizvoda možemo nastaviti ovu priču i održati san svakog vratara na životu. Kvalitetni i posebno izrađeni proizvodi za nogometne vratare po pristupačnim cijenama. Ovo je KEEPERsport, zajedno smo GOLMANI.

Iskoristite ovu priliku i uštedite -60%* s GKD1111 kodom na SVIM KEEPERsport proizvodima. Ali pazite, kod vrijedi samo u srijedu 11.11.2020 do ponoći. Sretan GOLKEPERday.

>> Popust se odbija od preporučene cijene.
>> Akcija vrijedi do rasprodaje zaliha.
>> Promotivni setovi isključeni su iz akcije.
>> Za proizvode koji su već smanjeni za manje od 60%, popust se povećava na -60% nakon unosa koda.
>> Kod ne utječe na cijene proizvoda koji su već sniženi za više od -60%.

ERROR: Content Element with uid "126058" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

NOVI LOGO. Nova kolekcija za vratare.

Nakon dvadeset godina i na vrijeme za GoalkeeperDay, predstavit ćemo novi logotip. Lakši, dinamičniji i otvoreniji. Logo s kojim se može identificirati bilo koji vratar. U čast tome, dizajnirali smo posebno kolekciju za GoalkeeperDay.

Odmah osigurajte golmanske rukavice, tekstil za trening i utakmicu ili rekvizite za trening i uštedite nevjerojatnih 60%*!