KEEPERsport Aqua Glue je inovacija za vratarovu igru u vlažnim uvjetima. Nakon nebrojenih istraživanja i ocjenjivanja s amaterskim i posebno profesionalnim vratarima, uspjeli smo svtoriti ljepilo koji može uvelike povećati prianjanje vratarskih rukavica, posebno u kišnim uvjetima.

PREDNOSTI

- Poboljšava prianjanje vratarskih rukavica u kišnim uvjetima
- Učinak vodootpornog djelovanja u jakoj kiši
- Proizvod pogodan za kožu

Upute za uporabu

MANJE JE ČESTO VIŠE
U video objašnjenju možete vidjeti kako postupno nanositi malu količinu Aqua Glue ljepila na vaše rukavice, ovisno o količini kiše ili koliko je vlažna površina za igru. Ne preporučujemo prekomjernu primjenu proizvoda Aqua Glue jer možda nećete postići željene rezultate. Počnite s veličinom veličine graška i protrljajte na vaše rukavice. Savjetujemo vam da najprije isprobate proizvod KEEPERsport Aqua Glue na treningu, gdje možete testirati koliko ljepila možete koristiti za poboljšanje gripa vaših vratarskih rukavica.

Važno

Nakon svake uporabe KEEPERsport Aqua Glue ljepila morate temeljito oprati vaše rukavice kako biste osigurali da pjena vaših rukavica ne bude oštećena. Posebna sredstva za čišćenje rukavica najprikladnije su za ovu svrhu: