KEEPERBATTLE RIMINI - 03.06.2023

Otvaranje sezone na plaži Torre Pedrera!

Početkom lipnja naša se golmanska zajednica sastaje u ljetovalištu Riminiju kako bi se dokazali u izravnoj utakmici jedan na jedan. Kliknite na gumb REGISTRIRAJ SE SADA ispod i ispunite obrazac za prijavu kako biste osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem KEEPERbattleu u Riminiju.

KOTIZACIJA

Kotizacija za KEEPERbattle u Riminju iznosi 60 €. Kotizacija uključuje sudjelovanje na turniru, natjecateljsku opremu marke HO Soccer i ručak.

UVJETI SUDJELOVANJA

Nogomet je za sve i svatko ima mjesto u našoj maloj ali posebnoj golmanskoj zajednici :)

Žene ili muškarci, amateri ili početnici, mladi ili stari – svi su dobrodošli na natjecanje KEEPERbattle. Na turniru mogu sudjelovati osobe starije od 16 godina. Iz zakonskih razloga, osobe mlađe od 16 godina mogu sudjelovati samo uz prethodno potpisanu izjavu o pristanku zakonskog skrbnika.

OBAVEZNA OPREMA

Nakon uspješne prijave i uplate kotizacije svaki sudionik dobiva natjecateljski komplet. Veličinu natjecateljske opreme potrebno je odabrati prilikom ispunjavanja prijavnice. Uz natjecateljsku opremu natjecatelj dobiva i štucne, ali one nisu dio natjecateljske opreme jer svi natjecatelji moraju igrati bosi.

Natjecatelji moraju ponijeti vlastite golmanske rukavice jer ih neće dobiti na mjestu natjecanja. Zabranjeno je nastupati bez golmanskih rukavica te u čarapama ili drugoj obući.

DODATNO PITANJE?

Početak KEEPERbattle turnira u Riminiju je u 9:00 sati. Mole se SVI sudionici da na mjesto događaja dođu do 8:00 sati.

Ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek se možete obratiti našoj kontakt osobi na engleskom, njemačkom ili talijanskom jeziku:

UNTERHOLZER MARTIN
Tel: +39 340 972 4686
Email: event@keeper-sport.it

   

OSTALA MJESTA

Osim Riminija, na raspolaganju su još dva mjesta, jedno u Sloveniji i drugo u Austriji.

U subotu 17. lipnja 2023. organizirat ćemo KEEPERbattle natjecanje u Kopru.

KEEPERbattle Koper

U subotu, 24. lipnja 2023. organizirat ćemo posljednje KEEPERbattle natjecanje u 2023. u sjedištu tvrtke u Kottingbrunnu.