keeperBATTLE Kopar 2019
U subotu 15. lipnja 2019 održat će se u Sloveniji, točnije u Kopru, kvalifikacijski turnir ovogodišnje turneje keeperBATTLE EuroTour 2019, gdje Vas očekuje mnogo atraktivnih golova i obrana, druženje s golmanima iz Slovenije i inozemstva, zabava, a nadamo se i lijepom vremenu. Kao i prethodnih godina u Umagu, taj keeperBATTLE održava se na pijesku u novom sportskom centru u neposrednoj blizini mora. Nepredvidivi pijesak daje ovom turniru uvijek posebnu atmosferu. Turnir omogućuje KEEPERsport.

REGISTRACIJA

Kotizacija za turnir u Kopru je 305,00 kn. Svaki natjecatelj će igrati najmanje tri utakmice u unaprijed definiranoj skupini natjecanja i će dobiti KEEPERsport set (pogledajte sliku ispod - slika je prikazana u crno-bijeloj boji jer proizvodi još nisu na tržištu) kao službenu opremu turnira. To nije sve! Prilikom podnošenja online registracije na turnir možete dobiti i popust na kupnju KEEPERsport Varan6 NC Supersoft rukavica.

Pozivamo sve oduševljene vratare i vratarke starije od 16 godina da sudjeluju na turniru. Požurite s prijavama jer je broj slobodnih mjesta ograničen.

NAGRADE
1. mjesto: 12 x vratarske rukavice KEEPERsport Varan + *ulaznica za finale EuroTour 2019
2. mjesto: 5 x vratarske rukavice KEEPERsport + *ulaznica za finale EuroTour 2019
3. mjesto: 3 x vratarske rukavice KEEPERsport + *ulaznica za finale EuroTour 2019
4. mjesto: *ulaznica za finale EuroTour 2019

*Važno: Natjecatelji svih nacionalnosti mogu sudjelovati na turniru u Kopru i osvojiti nagrade, ali samo četiri slovenska ili hrvatska natjecatelja se kvalificiraju za finale EuroTour 2019.

Matchoutfit

Kao što je spomenuto, četiri vratara kvalifikacijskog turnira kvalificiraju se za veliko finale, koje će se održati u četvrtak 15. kolovoza 2019. godine (praznik) u našem sjedištu u Austriji, gdje je ukupni nagradni fond 5.000 eura:

1. mjesto: 3.000 € (1.500 € u gotovini i 1.500 € u bonovima)

2. mjesto: 1.500 € (750 € u gotovini i 750 € u bonovima)

3. mjesto: 500 € (250 € u gotovini i 250 € u bonovima)

keeperBATTLE? Utakmice se igraju između dva natjecatelja na terenima po dva gola, oko 16 metara jedan od drugoga. Natjecatelj može postiči gol udarcem ili bacanjem iz ruke. Pobjednik je onaj natjecatelj koji prvi postigne pet golova. Igra se u napadu i u obrani, razina nogometnih vještina nije važna. Profesionalni ili amaterski igrač, ovdje svatko može pobijediti svakoga. To omogućuje samo keeperBATTLE. Sve utakmice na pijesku igraju se bez kopački i čarapa.