KEEPERBATTLE KOTTINGBRUNN - 29.06.2024

Golmanski događaj godine, powered by KEEPERsport & PUMA, ponovno će se održati u našem sjedištu u Austriji!

Ove godine ćemo održati samo jedan KEEPERbattle turnir, koji će se održati u subotu, 29. lipnja 2024., u našem sjedištu, KEEPERbase u Kottingbrunnu, Austrija (oko 30 minuta izvan Beča). Ni ove godine nećemo organizirati turnir u Hrvatskoj.

Obrasac ispod dijeli vas samo nekoliko klikova od NAJBOLJEG golmanskog događaja godine. Ispunite prijavnicu i osigurajte svoje mjesto na ovogodišnjem KEEPERbattleu u Kottingbrunnu. Početak turnira je oko 9:00 sati. Više informacija kao što je raspored itd. dobit ćete nakon registracije u nadolazećim tjednima.


Prošle godine, 74 golmana iz preko 10 različitih zemalja natjecalo se jedan protiv drugoga za titulu NAJBOLJEG GOLMANA KEEPERbattle 2023. Jeste li dorasli testu da budete pobjednik 2024.?

KOTIZACIJA
Kotizacija iznosi 79,95 € i uključuje sudjelovanje na turniru, natjecateljsku opremu marke PUMA, golmanske rukavice marke KEEPERsport te promotivni kod za online kupnju.

UVJETI SUDJELOVANJA
Nogomet je za sve i svatko ima mjesto u našoj maloj ali posebnoj golmanskoj zajednici :) Žene ili muškarci, amateri ili početnici, mladi ili stari – svi su dobrodošli na natjecanju KEEPERbattle. Dobrodošli su i ostali nogometaši. Na turniru mogu sudjelovati osobe starije od 16 godina. Iz zakonskih razloga, osobe mlađe od 16 godina mogu sudjelovati samo uz prethodno potpisanu izjavu o pristanku zakonskog skrbnika.

OBAVEZNA OPREMA
Nakon uspješne prijave i uplate kotizacije svaki sudionik dobiva natjecateljski komplet (dres, kratke hlače, štucne i rukavice). Veličinu natjecateljske opreme potrebno je odabrati prilikom ispunjavanja prijavnice. Natjecatelj se mora natjecati s natjecateljskom opremom i ne smije koristiti golmanske rukavice druge marke. Natjecatelj mora ponijeti svoje kopačke za travnatu podlogu. Nogometne kopačke za meke podloge sa željeznim čepovima su zabranjene! Na dan događaja omogućit ćemo prisutnima kupnju po promotivnim cijenama u našoj trgovini KEEPERbase koja se nalazi u istoj zgradi.

Nagradni fond KEEPERbattle 2024

Dobitnik: 2x VIP ulaznice za Borussia Dortmund + 5x KEEPERsport golmanske rukavice.

Gubitnik u finalu: 2x VIP ulaznice za FC Red Bull Salzburg + 3x KEEPERsport golmanske rukavice.

Gubitnici u polufinalu: Po 2x VIP ulaznice za SK Rapid Wien + 2x KEEPERsport golmanske rukavice.

Gubitnici četvrtfinala: Po 2x ulaznice za FC Red Bull Salzburg za utakmicu Lige prvaka/Europske lige.

Gubitnici osmina finala: Po 2x ulaznie za za utakmicu ÖFB reprezentacije u Ligi naroda.

LOKACIJA DOGAĐAJA

KEEPERbattle u Austriji odvija se izravno u "heart of goalkeeping" u našoj KEEPERbazi. Igra se na prirodnoj travi.

Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn, Austrija.