Jedanaest najprodavanijih

Ovo je naših 11 najpopularnijih proizvoda

Vjerojatno ste se pitali koji su najpopularniji KEEPERsport proizvodi. Koje su najprodavanije golmanske rukavice? Koja je golmanska odjeća najpopularnija? A koja oprema za trening? Na Dan vratara, objavljujemo naših 11 najprodavanijih proizvoda.

   

OSTVARITE SVOJ RANI PRISTUP ZA DAN VRATARA 2022!

Kupovati prije svih na Dan vratara? Prijavite se za naš newsletter i dobit ćete rani pristup najboljim proizvodima po najboljoj cijeni prije svih!

Dodatne pogodnosti pretplatnika na newsletter:
• posebni popusti za pretplatnike newslettera
• ekskluzivna PRETPRODAJA
• ne propustite ubuduće novosti i POPUSTE

11. mjesto: KEEPERsport Underpants Powerpadded ¾

Uz tajice KEEPERsport Powerpadded 3/4, optimalno ste opremljeni za trening golmana. PowerPadded zaštitna podstava na bokovima štiti vas na terenima s prirodnom i umjetnom travom. Zona protiv trošenja na koljenima sprječava brzo trošenje na ovom mjestu.

10. mjesto: KEEPERsport Varan7 Champ NC Aqua

Rukavice Varan7 Champ NC Aqua posebno su razvijene za intenzivne utakmice i treninge u najnepovoljnijim i mokrim uvjetima - apsolutno tajno oružje protiv skliskih lopti.

9. mjesto: KEEPERsport Varan7 Premier Resist NC

KEEPERsport Varan7 Premier Resist NC nudi savršenu ravnotežu između dobrog prianjanja i izdržljivosti sa svojom 3mm Resist Claw pjenom, čak i na tvrdim terenima i umjetnoj travi.

8. mjesto: KEEPERsport Undershorts PowerPadded

Podgaće KEEPERsport Undershort Powerpadded trebale bi biti dio opreme koju mora imati svaki golman. PowerPadded zaštitna podstava na bokovima štiti vas na terenima s prirodnom i umjetnom travom.

7. mjesto: KEEPERsport Varan7 Pro NC Gamechanger

Golmanske rukavice Varan7 Pro NC naše su najudobnije rukavice zahvaljujući tijesnom negativnom kroju i mekanoj pjeni na gornjem dijelu rukavice.

6. mjesto: KEEPERsport Glove Cleaner

KEEPERsport Glove Cleaner izvrstan je proizvod za idealnu njegu vaših golmanskih rukavica. S posebnom prskalicom za ekonomično doziranje.

5. mjesto: KEEPERsport GK Top Regskin

KEEPERsport Training Top RegSkin izvrstan je proizvod za golmanski trening po kiši. Majica je udobna, lagana i otporna na vjetar i vodu. Osim toga, mrežasti materijal s unutarnje strane osigurava izvrsnu prozračnost.

4. mjesto: KEEPERsport Glove Bag (white)

KEEPERsport Glove Bag jednostavna je torba za pohranu s prostorom za najmanje dva para golmanskih rukavica.

3. mjesto: KEEPERsport Varan7 Premier NC Gamebreaker

Golmanske rukavice Varan7 Premier NC izvrsne su rukavice za mlade i amaterske golmane s nenadmašnim omjerom cijene i kvalitete.

2. mjesto: KEEPERsport Aqua Glue

KEEPERsport Aqua Glue je inovacija za golmane u mokrim uvjetima. Tajno oružje koje znatno povećava prianjanje golmanskih rukavica, posebno u kišnim uvjetima.

1. mjesto: KEEPERsport Varan7 Hero NC Gamebreaker

Vratarske rukavice Varan7 Hero NC u narančastoj boji prvi su izbor mnogih profesionalnih golmana. Pleteno tijelo rukavice čini ih najfleksibilnijom rukavicom ikada i stoga se prilagođava svakoj ruci. Jednom kada ih isprobate, zaljubit ćete se u njih.