Osiguraj si ultimativni grip

Znaš i sam - iako si kupio kopačke za koje su ti obečavali da imaju najbolje prianjanje na bilo kojem terenu, i dalje se ponekad osječaš kao da stojiš na ledu. Ne misle tako samo igrači na terenu.

Kao golman ne treba ti samo dobro prianjanje na tvojim rukavicama, nego ti treba maksimalno prianjanje i na kopačkama za brzu promjenu pravca ali to je moguče samo sa specialnim protukliznim čarapama. Zato mnogi profesionalni golmani vjeruju i koriste protuklizne čarape brandova poput TAPEDESIGN, TruSox i PDX.

Cjela svrha TruSox protukliznih čarapa je da se maksimizira prianjanje u tvojim kopačkama. Za to koriste posebnu tehnologiju protiv klizanja: unutarnje i vanjske jastučiće. Isti jastučići koriste se i u drugim sportovima kao što su ragbi, bejzbol ili skijanje. Unutarnji jastučići povezuju nogu i čarapu, vanjski jastučići spajaju čarapu i kopačke. Sve to omogućava da tvoje stopalo postane jedno s tvojom obućom.

TAPDESIGN je svoje protuklizne čarape u univerzalnoj veličini usavršio do savršenstva. Njihova čarapa, zahvaljujoči elastičnom materialu, potpuno odgovara svima. Pritisak generiran pokretom na kopački je ravnomjerno raspoređen po cijeloj kliznoj površini. Posebni vanjski gumeni dodaci pružaju ti izvrsnu stabilnost i vrlo dobro prianjanje.

Posebna tehnologija protiv proklizavanja daje ti prednost u odnosu na protivnika u slučaju nepredviđenih promjena smjera kretanja ili ubrzanja. PDX protuklizne čarape nisu popularne samo kod profesionalnih nogometaša, već i kod vrhunskih zimskih i drugih sportaša.

Ljepljive i zavojne trake