I’m Invincible

I CAN DO ANYTHING. I AM STRONG. I AM THE NUMBER ONE.
Posao vratara je danas teži nego ikad, jer kao golman ti odlučuješ ili če tvoja momčad pobjediti ili izgubiti. Zato moraš da postaneš nepobjediv. Ne ostavljaj ništa slučajnosti. Započni sa svojim pobjedničkim nizom i uz pomoč golmanskih rukavica Varan6 postani NEPOBJEDIV.

Pitaš se koji od hrvatskih profesionalnih golmana koristi rukavice Varan6?
Ivica Ivušić (Osijek), Mladen Matković (NK Inter), Marco Marić (Houston Dynamo), Luka Kukić (Kielce) i Ante Topić (Solin).

Rukavice Varan6 Invincible

Sa ponosom ti predstavljamo golmanske rukavice Varan6 iz kolekcije #invincibleV6, rukavice, koje su bile razvijene sa straščom i ljubavlju prema nogometu. Radeči sa profesionalnima i amaterskima golmanima, i sa našim bogatim iskustvom u svijetu golmana, skombinirali smo sve najvažnije karakteristike u jednu rukavicu - Varan6.

Model Varan6 Hero

Opremljen je vrlo ljepljivom Super White Claw pjenom za izvrsno prianjanje u svim vremenskim uvjetima. Rukavice su izrađene od jednodijelne neoprenske konstrukcije u kombinaciji s prozračnim tekstilnim slojem između prstiju za optimalno i tijesno prianjanje bez nepotrebnih šavova, maksimalan osjećaj i veću slobodu kretanja.

ERROR: Content Element with uid "110157" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Model Varan6 Pro

Odgovarajuči negativni rez s mekim fleksibilnim tekstilnim umetcima. Profesionalna pjena pogodna za sve vremenske uvjete. Šivan dodatak lateksa na palcu. Fleksibilna i pouzdana rukavica.

Golmanske rukavice Varan6 impresioniraju svojim profesionalnim izgledom i vrhunskim odnosom između kvalitete i cijene. Baš zato su ove rukavice najprikladnije za naše najbolje golmane. Odaberi između 4mm White Claw i 4mm Aqua Claw gripom.

ERROR: Content Element with uid "108641" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Model Varan6 Premier

Odgovarajuči negativni rez s mekim fleksibilnim tekstilnim umetcima. Kvalitetna pjena sa dugim vijekom trajanja. Vrlo fleksibilno tijelo rukavice.

Na treningu ti treba pouzdan partner za dobre igre, a to rukavice Varan6 jesu. Razvijene su kroz dugotrajan proces u kojeg su bili uključeni mnogi mladi i perspektivni golmani. Osiguraj si svoje trening rukavice sa odličnim prianjanjem.

ERROR: Content Element with uid "108644" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Dopuni svoj izgled

Dodaj svojim rukavicama još kombinaciju tekstila iz kolekcije GkSix #INVINCIBLEV6. Opremi se sa novim proizvodima i protivnik ti se neče usuditi priči.

CYL_KS_Invincible1_KS10003-425

Dovršite svoj izgled