V6 Inferno

Budi spreman s pravim golmanskima rukavicama!
Situacija je napeta, adrenalin več radi, utakmica se lomi... A šta ti? Ti si 100% fokusiran i spreman s našim novim Varan6 rukavicama. Sada su dostupne i V6 Inferno rukavice sa tekstilom u istim bojama. Strast i iskustvo uložili smo u ravoj naših proizvoda kako bi ti mogao pokazati strast i iskustvo na terenu. Ti si poslednji ratnik, koji može da spasi ekipu, kad joj gori vatra pod nogama.

Pitaš se koji od hrvatskih profesionalnih golmana koristi rukavice Varan6?
Ivica Ivušić (Osijek), Mladen Matković (NK Inter), Matko Obradović (ND Mura), Marco Marić (Houston Dynamo), Luka Kukić (Kielce) i Ante Topić (Solin).

V6 Inferno modeli

Sa ponosom ti predstavljamo naše V6 golmanske rukavice iz #V6Inferno kolekcije. U razvoj naših rukavica smo stavili 20 godina iskustva i svu našu strast do nogometa.

ERROR: Content Element with uid "109302" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Varan6 Pro GC

4mm White Claw pjena pruža izvrsno prianjanje. Roll Finger pruža maksimalnu površinu zaustavljanja lopte. Udoban i prozračan Soft Tech Body (STB) materijal osigurava optimalnu udobnost nošenja. To su samo neke stvari što čine ove rukavice ovako dobrim.

Varan6 Pro GC imaju impresivan omjer između kvalitete i cjene, zato su i tako popularne kod naših profesionalnih golmana.

Varan6 Premier NC

4mm Supersoft lateks pjena pruža solidno prianjanje u svim vremenskim uvjetima. Negativni rez s tekstilom između prsta pruža tijesno pristajanje i maksimalan osjećaj na lopti. Udoban i prozračan Soft Tech Body (STB) materijal osigurava optimalnu udobnost nošenja.

Varan6 Premier NC su lojalan partner na terninzima i utakmicama. Kod razvoja ovog modela je pomoglo više mladih talenata, koji su sa njima dignili svoj nivo igre.

Varan6 Premier NC 5FS

Fiksna 5FS zaštita prsta, koja štiti od ozljeda. Negativni rez s tekstilom između prsta, koji pruža tijesno pristajanje i maksimalan osjećaj na lopti. 3mm Supersoft lateks pjena, koja pruža solidno prianjanje u svim vremenskim uvjetima.

V6 Premier NC 5FS su još posebno pogodne za golmane, koji su skloni ozljedama. Zbog fiksne zaštite prsta možeš ozljede sprečit.

Varan6 Premier NC 5FS Replique

Lagane i fleksibilne sa zaštitom prsta. 3mm Supersoft lateks pjena, koja pruža solidno prianjanje u svim vremenskim uvjetima. Negativni rez s tekstilom između prsta, koji pruža tijesno pristajanje i maksimalan osjećaj na lopti.

V6 Premier NC 5FS Replique su pogodne pogotovo za početnike i djecu, zbog zaštite prsta i trajnosti materiala.

Dovrši svoj izgled

Opremi se i dodaj rukavicama još pravi tekstil u crvenoj boji.

Ne propusti...

Želiš otkriti više profesionalnih modela? Onda nemoj zanemariti InvincibleV6 kolekciju u plavoj boji.


Zima je jedan od večih neprijatelja golmana, zato što mraz kvari tvoju koncentraciju i otežava kretanje. Za ovake uvjete ti treba vrhunska zimska oprema, trebaš i pomisliti da je golman manje aktivan od igrača na igralištu. Naša nova COLDSKIN kolekcija donjeg rublja če ti pomoči, da ostaneš zagrijan čak na niskim temperaturama.