Nova kolekcija: adidas Predstrike

Predstavljamo vam najnoviju Predator kolekciju: adidas Predator Pro Predstrike.

Proslavite kraj godine s potpuno novim Predator golmanskim rukavicama i kopačkama u crvenoj i žutoj boji. Rukavice i kopačke opremljene su novom i strateški postavljenom 3D dimenzionalnom silikonskom konstrukcijom koja obećava još precizniji dodir lopte.

Između ostalima, Predator proizvodima vjeruju golmani svjetske klase kao što su Manuel Neuer, Emiliano Martinez i Aaron Ramsdale.

 • adidas Predator Pro

  Predstavljamo nove adidas Predator Pro Predstrike golmanske rukavice. Rukavice su malo poboljšane, ulaz u rukavicu je nešto kraći, što čini rukavicu ugodnijom za nošenje.

  Stražnja strana ima novu silikonsku konstrukciju High Definition Grip koja obećava još bolju kontrolu i točnost pri odbijanju lopte. Na palčevima se koristi Thump Wrap tehnologija koja osigurava još veću površinu lateksa na lopti.

  Opremljene su URG 2.0 pjenom koju adidasovi stručnjaci preporučuju za utakmice i treninge na svim podlogama i u svim vremenskim uvjetima.

 • adidas Predator Prestrike

  Iskusite najlakše Predator kopačke ikada razvijene.

  S užim krojem od prethodnog modela, ove kopačke postavljaju nove standarde u agilnosti i izvedbi na terenu.

  Strikeskin tehnologija pruža najbolju kontrolu nad loptom. Ova inovativna tehnologija omogućuje preciznu kontrolu lopte i poboljšava tehniku ​​šutiranja tako da možete dominirati igrom s impresivnom preciznošću.