#FirstNeverFollows

Prvi nikad ne slijedi - je slogan nove kampanje marke adidas za rukavice i kopačke iz kolekcije Mercury Pack koja je dizajnirana za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Vratarske rukavice adidas Ace Trans Pro NC u crno-srebrnoj boji su dizajnirane kako bi se osiguralo tijesno pristajanje rukavica tijekom cijele utakmice. Ace Trans je nova kolekcija marke adidas za vratare kao što su Manuel Neuer, Keylor Navas, Iker Casillas, David De Gea in Petr Čech.

Pojedinosti

Bezšavno gornjište

Revolucionarno gornjište rukavice je izrađeno bez lateksa i bez nepotrebnih šavova što smanjuje težinu rukavice. Gornjište je dizajnirano kako bi se osiguralo tijesno pristajanje tijekom cijele utakmice.

Evo Zone Tech

Adidas je stvorio jedinstven Evo Tech Zone, koji kombinira dvije potpuno različite pjene za maksimalno prianjanje na prstima i bolje ublažavanje na ostatku ruke.

ANTI ABRASION ZONE

Abrasion Zone je dizajniran s trokutom izrađen od lateksa tako da zaštiti dlan od ozljeda, pružajući snagu i fleksibilnost potrebnu golmanima.

PUNCHING POWER

Punching Zone je dizajniran s vrlo laganom konstrukcijom od silikona, koja osigurava maksimalnu kontrolu nad loptom, pružajući istovremeno potrebnu fleksibilnost i slobodu kretanja.