10 najboljih golmanskih rukavica u 2022. godini

Sigurno ste se ikada zapitali koje golmanske rukavice najviše prodajemo? Uz veliki izbor različitih brendova i njihove brojne kolekcije, nije lako pogoditi koji se modeli najbolje prodaju. U nastavku možete vidjeti naših TOP 10.

10) KEEPERsport Challenge

Model Varan7 Challenge zauzima 10. mjesto među najprodavanijim golmanskim rukavicama. Ove golmanske rukavice idealne su za trening, zahvaljujući izdržljivoj ljepljivoj pjeni i vrlo pristupačnoj cijeni. Challenge je posebno popularan među početnicima i djecom. Rukavice su izuzetno robusne i super udobne.

9) uhlsport Supergrip+

Uhlsport Supergrip+ zauzima 9. mjesto na našoj listi najprodavanijih rukavica. Kao što ime sugerira, ovaj model golmanskih rukavica ima snažan grip zahvaljujući ubrizganim elementima gripa. Osim klasične Hyperact verzije u plavoj, bijeloj i crnoj boji, tu je i Hyperpink verzija koja se izdvaja iz mase svojom ružičastom i crnom bojom. Uz različite sheme boja, uhlsport Supergrip+ također je dostupan u različitim krojevima kao što su Reflex, Finger Surround i Negative Cut.

8) PUMA Ultra

8. mjesto zauzimaju golmanske rukavice PUMA Ultra. Ovaj model je jedan od najlakših rukavica na tržištu, što je svakako jedan od razloga njihove popularnosti. Osim toga, ove NC i hibridne golmanske rukavice nude izvrsno prianjanje, prozračnost i visoku udobnost pri nošenju.

7) rehab Extreme CG3

Najmlađi brend u našem asortimanu zauzima 7. mjesto na našoj ljestvici s modelom Rehab Extreme CG3. Ove golmanske rukavice dostupne su u više od 30 različitih kombinacija boja, tako da postoji model za svačiji ukus. Rehab Extreme CG3 osim velikog izbora odlikuje se vrlo dobrim prianjanjem i izvrsnim omjerom cijene i kvalitete.

6) NIKE Vapor Grip 3

Na 6. mjestu nalazi se NIKE sa svojim etabliranim modelom Vapor Grip 3. Ovaj model je na tržištu već dugi niz godina, ali se za to vrijeme nije puno promijenilo, osim boja. Stoga ovaj model možete samo voljeti ili mrziti. Vapor Grip 3 posebno je popularan kod ljubitelja patentiranog Grip 3 kroja s blagim prethodno zakrivljenim rezom na kažiprstu i malom prstu.

5) PUMA Future

Na 5. mjestu nalaze se golmanske rukavice budućnosti PUMA Future. Ovaj model prvi je izbor Jana Oblaka. Rukavice nude individualno pristajanje i optimalno prianjanje, čak i bez remena na ručnom zglobu. Najskuplji model, Future ONE Grip 1, preporuča se posebno za one golmane koji ne samo da se kunu u odličan grip, već žele i čvrsto prianjanje bez odricanja slobode kretanja.

4) uhlsport Absolutgrip

Uhlsport Absolutgrip su na 4. mjestu. Za razliku od 9. rangiranog modela Uhlsport Supergrip+, rukavice Absolutgrip su ugodnije za novčanik za nogometne vratare. Ovo su vrlo pouzdane rukavice koje vas neće iznevjeriti, bez obzira na uvjete. Ovaj model se može nabaviti u više verzija.

3) reusch Attrakt

Reusch Attrakt rukavice su na 3. mjestu naše ljestvice. Golmanske rukavice Dominika Livakovića i Samira Handanovića zaslužuju ovo mjesto jer ne samo da nude visoku udobnost pri nošenju, već su i prozračne, udobne i lagane. Reusch rukavice već tradicionalno svake godine na tržište donose mnoge inovacije i spajaju najbolje prianjanje s najsuvremenijim tehnologijama. Zbog toga je najbrže rastući brend u prošloj godini kod nas.

2) KEEPERsport Champ

Odmah iza prvog mjesta je model Varan7 Champ. S ovim modelom možete biti sigurni da ćete dobiti profesionalnu kvalitetu po pristupačnim cijenama. Mnogi profesionalni vratari u Europi i Hrvatskoj kunu se u Varan7 Champ golmanske rukavice. Tako im se možemo diviti na rukama Ivice Ivušića (Osijek), Ivan Lučić (Istra). S ponosom ih možemo označiti sloganom MADE IN EUROPE, budući da su razvijene u Austriji, a potom proizvedene u Ukrajini u istoj tvornici u kojoj se proizvode i adidas rukavice. Rukavice nude iznimnu udobnost nošenja i vrlo dobro prianjanje u različitim vremenskim uvjetima. Ovaj model je sličan adidas Predator Pro modelu, glavna razlika je u tome što dolazi sa klasičnim remenom, dok adidasov model nema.

1) adidas Predator

A broj 1 među našim najprodavanijim golmanskim rukavicama je naravno Adidas Predator. Na kraju, ali ne i najmanje važno, oni tome posvećuju najviše financijskih inputa u obliku marketinških i sponzorskih imena kao što su Manuel Neuer, ter Stegen, De Gea. Adidas Predator rukavice su super udobne, elastične i lagane. Dostupne su u različitim verzijama koje se razlikuju po krojevima, pjeni i kolekcijama. Ovaj model dostupan je i s profesionalnom URG 1.0 pjenom koja se zbog svoje mekoće i dobrog prianjanja brzo troši.