Kontakt

Imate li pitanja, trebate pomoć ili želite individualni savjet? Za brzi odgovor na vaša pitanja, u nastavku su navedena najčešće postavljana pitanja naših kupaca. Ako među njima ne pronađete svoje pitanje, ne ustručavajte se kontaktirati nas s jednom od opcija za kontakt.

Mogu li platiti pouzećem po preuzimanju?

Nije moguće platiti pouzećem jer ne nudimo ovaj način plaćanja. U našoj internetskoj trgovini možete platiti sljedećim načinima plaćanja: uplatom na bankovni račun, kreditnom karticom, Amazon Pay-om i digitalnim novčanicima. U odjeljku za načine plaćanja možete pronaći više informacija o plaćanjima.

Kada će moja narudžba biti otpremljena i kada ću je primiti?

Roba na zalihi obično će biti spremna i otpremljena u roku od 1 do 2 radna dana. Zbog tiskanja sportske opreme, vrijeme dostave može se odgoditi za nekoliko dodatnih dana. Nakon što je pošiljka poslana, primit ćete račun i poveznicu za praćenje na e-mail adresu (iz Shipclouda), a zatim će pošiljka putovati još 1 do 3 radna dana. Ako niste dobili poveznicu za praćenje, prvo provjerite pretinac neželjene pošte (»spam«).

Zašto moja narudžba nije stigla u cijelosti?

Budući da robu isporučujemo iz različitih skladišta i lokacija, moguće je da ćete svoju narudžbu dobiti u više pošiljaka odvojeno. Ti su podaci u pravilu već navedeni u potvrdi narudžbe pod brojem pošiljaka. Na dan kada vam jedno od naših skladišta pošalje određene proizvode, primit ćete račun samo za poslane proizvode. Za takve isporuke nećemo naplatiti kupcu nikakve dodatne troškove otpreme.

Kako funkcionira povrat robe?

U odjeljku za povrat proizvoda za vas smo pripremili jednostavne upute za vraćanje proizvoda.

Koliko će trebati da se moj povratak obradi?

Kad primimo vaš povrat, obično je potrebno 7-14 radnih dana da ga obradimo i potvrdimo. Kupnja se vraća s istim načinom plaćanja kao što ste koristili za kupnju.

  

Radno vrijeme

Naša korisnička podrška dostupna je od ponedjeljka do četvrtka od 10 do 13 sati.

E-Mail

Jednostavno nam pišite na office(at)keepersport.hr.

Chat uživo

U našoj internetskoj trgovini kliknite na simbol za chat uživo i napišite nam poruku.