VELIKA SEZONSKA RASPRODAJA

Polako vidimo svjetlo na kraju tunela jer su mnogi profesionalni timovi ponovo počeli trenirati! Također se nadamo da ćemo se što prije vratiti u trening na našim svetim igralištima u amaterskim ligama. Budući da ne želimo da samo profesionalni golmani izgledaju dobro na terenu, započeli smo našu najveću sezonsku rasprodaju do sada.

Uštedi do -89% popusta na odabrane rukavice, tekstil i kopačke.

Pažnja: do četvrtka, 28. svibnja 2020., možeš dodatno uštedjeti -20% na već sniženu cijenu KEEPERsport proizvoda i -10% na već sniženu cijenu proizvoda drugih marki s promotivnim kodom EOSS.

-20% on top KEEPERsport Sale

Dodatnih -20%* na KEEPERsport

Ostvari dodatni popust na već sniženu cijenu KEEPERsport proizvoda. Promotivni kod EOSS nudi ti dodatnih 20%* popusta na KEEPERsport proizvode do četvrtka - 28.05.2020.

KEEPERsport Sales

Varan golmanske rukavice

Tekstil

Oprema

-10% on top all other brands

Dodatnih -10%* na druge marke

Čak i kod proizvoda drugih marki možeš uštjediti dodatnih 10%* popusta na već sniženu cijenu. Kôd EOSS vrijedi do četvrtka 28.05.2020. Uštedi na proizvodima iz trenutnih kolekcija Mutator, Dynamic Impulse i Dreamspeed.

Golmanske rukavice

Tekstil

Kopačke

Oprema

Uvjeti rasprodaje

EOSS promotivni kôd vrijedi do četvrtka, 28.05.2020. Kôd ti daje 20% popusta na KEEPERsport i 10% popusta na ostale marke. Dodatni popusti obračunavaju se na već sniženim cijenama, ali ne vrijede za setove.