#KEEPITALL Foto Nagradna igra

Započnite novi život sa nama. Dajte sve od sebe, osjetite pozitivno raspoloženje, zabavite se kao još nikad prije, počnite živjeti taj trenutak, svaki trenutak je važan, nikad ne odustajte: Ne zaboravite na #KeepItAll. Naš novi slogan #KeepItAll, ne smije obilježiti samo uspješnu filozofiju naše tvrtke i zaposlenika, nego i način života naših fanova, prijatelja i kupaca koji daleko nadilazi uzbuđenje i zabavu nogometnog vratara. #KeepItAll utjelovljuje pozitivan stav izvan peterca i obuhvaća sve lijepe i emotivne trenutke, nezaboravne doživljaje, obitelj, prijatelje, zabavu, sport...

(Pogledajte naš #KeepItAll video >>)

Osvojite proizvode iz kolekcije #KeepItAll i druge vrijedne nagrade! 
Što morate učiniti?
Jednostavno objavite izvornu sliku na jedan od tri društvena medija facebook, Twitter ili Instagram koja vas osobno povezuje sa sloganom #KeepItAll ili što točno taj slogan za vas znači - na golu ili ili čak daleko od stadiona u svakodnevnom životu. Slika mora biti javno objavljena i sa nama povezana s uporabom @KEEPERsport i dodatno morate koristiti hashtag #KeepItAll.

Slike možete objaviti do 20. svibnja 2015! Sljedeći dan mi ćemo odabrati 20 najzanimljivijih slika i zatim objaviti foto album na našom facebook profilu. Ove slike moći ćete like-ovati do 27. svibnja 2015 do 13:00 sati. Tri vlasnika slika s najviše like-ova će osvojiti nagrade u nastavku.

Nagrade:

Vlasnici 20 slika, koje će biti izabrane kao najzanimljivije će dobiti majicu #KeepItAll-Shirt!

Erster Preis

1. mjesto:

T-shirt #KeepItAll
Kapa #KeepItAll
Boca za vodu #KeepItAll
Sweater EAGLE
GK Undershorts Tiger Neoskin
GK Pants EAGLE

2. Platz: What is #KEEPITALL for you?

2. mjesto:

T-shirt #KeepItAll
Kapa #KeepItAll
Boca za vodu #KeepItAll
Sweater EAGLE

3.Platz: What is #KEEPITALL for you?

3. mjesto:

T-shirt #KeepItAll
Kapa #KeepItAll
Boca za vodu #KeepItAll

Objavljivanjem fotografija sudjelujete u nagradnoj igri i slažete se s uvjetima nagradne igre! Dobitnici nagrada će biti obaviješteni u pisanom obliku!