Komplet Adidas Top 15 GK-Shirt

U kompletu su uključeni nogometni dres sa dugim rukavima i zaštitnom podstavom na laktovima, kratke hlače bez zaštitne podstave i nogometne štucne.

KEEPERbattle Umag 2015

Dođite na ovo posebno natjecanje u kojem vas očekuju lijepe nagrade, sportska oprema (dres, hlače) tiskana sa vašim imenom, zabava i izazov...

KEEPERbattle - Save the Date 2015

KEEPERbattle osvaja Europu. U 2015 će se održati naš popularni turnir za golmane u 4 različite zemlje. Pridružite se i osvojite vrijedne nagrade.

Premier Sock Tapes

Samoljepljiva traka je konstruirana kako bi zadržala Vaše štucne i kostobrane na pravom mjestu. Traka daje čvrstu potporu i pritisak.

Glove Glu sa jedinstvenom formulom

Glove Glu poboljšava sa svojom jedinstvenom formulom grip golmanskih rukavica. Proizvod se može primijeniti prije i za vrijeme treninga i utakmice u svim vremenskim uvjetima.

TruSox - čarape prvaka

Najpopularnije čarape među sportašima na najvišoj razini. TruSox koristi strateški postavljene gumene aplikacije s unutarnje i vanjske strane koje spriječavaju micanje i klizanje stopala.

Under Armour

Under Armour je vodeća američka tvrtka sportske odjeće za performanse. Svi proizvodi Under Armoura su oblikovani s najboljim i najinovativnijim tehničkim dovršenim materijalima, da se učinak sportaša poveća.