KEEPERsport MegaSale 40%

Mega sale

Snižili smo cijene svih proizvoda iz naše ponude.
Odaberite svoje omiljene golmanske rukavice, kopačke ili sportsku odjeću i uštedite -40%* na svim proizvodima iz naše ponude. Pripremite se za predstojeće zimske treninge.

MEGA40 Megasale für Torhüter


Promotivni kod MEGA40 omogućuje vam popust od 40% na proizvodima svjetski poznatih proizvođača sportske opreme, kao što su adidas, NIKE, reusch, PUMA, uhlsport. Jednostavno stavite odabrane proizvode u košaricu i unesite kod MEGA40 u namjenski okvir na blagajni.

>> Popust se odbija od preporučene cijene.
>> Akcija vrijedi do rasprodaje zaliha.
>> Marka T1TAN i promotivni setovi isključeni su iz akcije.
>> Za proizvode koji su već smanjeni za manje od 40%, popust se povećava na -40% nakon unosa koda.
>> Kod ne utječe na cijene proizvoda koji su već sniženi za više od -40%.

Novo

megasale -40% Torhtüer SALE

KEEPERsport

Kampanja uključuje i golmanske rukavice i najbolju odjeću, posebno dizajniranu za potrebe modernog nogometnog vratara austrijske marke KEEPERsport. Iskoristite posebne cijene i nabavite profesionalnu odjeću sa ili bez zaštitne podstave i Varan6 golmanske rukavice.

Varan6 rukavice

MegaSale für Torhüter schrei

Kopačke u akciji

Naravno, nismo zaboravili ni na vaša stopala. Kod MEGA40 također vam garantira -40% na kopačke. Možete birati između mnogih modela za meke ili tvrde terene. Kliknite >> OVDJE << da biste vidjeli kompletnu ponudu nogometnih kopački.

Kopačke

MEGA40 Code Megasale KEEPERsport

Rekviziti

Ne propustite naše rekvizite jer nudimo sve, od štitnika i lopti do medicinskih proizvoda. Kliknite >> OVDJE << da biste pregledali sve rekvizite.

Rekviziti

KEEPERsport MegaSAle