Vrhunska kvaliteta? Nevjerojatna udobnost? Maksimalne performanse? Dakle, što je novo?!

KEEPERsport je puno više od toga. Započnite novi život sa nama. Dajte sve od sebe, osjetite pozitivno raspoloženje, zabavite se kao još nikad prije, počnite živjeti za taj trenutak, svaki trenutak je važan, nikad ne odustajte: Ne zaboravite na Keep. It. All.

Prvi proizvodi ove kolekcije su već na raspolaganju, ostale proizvode očekujemo u veljaču 2015. godine. Naš novi slogan #KeepItAll, ne smije obilježiti samo uspješnu filozofiju naše tvrtke i zaposlenika, nego i način života naših fanova, prijatelja i kupaca koji daleko nadilazi uzbuđenje i zabavu nogometnog vratara. #KeepItAll utjelovljuje pozitivan stav izvan peterca i obuhvaća sve lijepe i emotivne trenutke, nezaboravne doživljaje, obitelj, prijatelje, zabavu, sport...

NOVI PROIZVODI

Nove podhlače

Nove majice

Nova oprema KEEPERSPORT

Nove golmanske hlače

Nove značajke naših golmanskih hlača:

 • AntiSlip Double-Waistband

  AntiSlip Double-Waistband

  Inovativni dvostruki pojas, koji garantira trostruku zaštitu protiv proklizavanja hlača. Osim standardnog pojasa sa uzicom, ugrađen je elastični pojas na unutarnjoj strani za savršeno pristajanje bez proklizavanja.

 • RobustPads

  RobustPads

  RobustPads ili pjenasta podstava od izdržljivog kevlara je anatomsko oblikovana bez šavova. Šavovi stoga ne smetaju i više se ne mogu istrošiti i puknuti. Kevlar je izdržljiv materijal otporan na habanje i prikladan za uporabu na tvrdim ili pješčanim površinama i umjetnoj travi.

 • Semi-Flex-Cuffs

  Semi-Flex-Cuffs

  Semiflex Cuffs ili polu manžete ugrađene su u svim 3/4 hlačama ili dugim hlačama naše vlastite marke. Manžete pružaju savršeno prianjanje ispod koljena ili gležnja.

 • Embossed FoamPads

  Embossed FoamPads

  FoamPads ili pjenasta podstava je anatomsko oblikovana zaštita bez šavova. Šavovi stoga ne smetaju i više se ne mogu istrošiti i puknuti.

 • Pants Protection

  Pants Protection

  Nakon opsežnog testiranja s amaterskim i profesionalnim golmanima stavili smo zaštitne podstave na bokovima i koljenima na pravo mjesto za najbolju zaštitu i slobodu kretanja.

 • Side Flex-Zones

  Side Flex-Zones

  Na bočnim stranama stavili smo elastična pojačanja, koja nekako naglašavaju fizički oblik bedara i poboljšavaju slobodu kretanja i udobnost.

 • FibreSkin

  FibreSkin

  Izdržljiv tekstilni poliester materijal visoke kvalitete je vrlo udoban za nošenje i omogućuje potrebnu fleksibilnost. Materijal odvaja vlagu i istovremeno vas drži suhe i na taj način omogućava izvanrednu udobnost u svim vremenskim uvjetima.

Kolekcija u slikama