KEEPERbattle 2023

Ponovno je vrijeme za izravne duele i čistu akciju. KEEPERbattle se vraća 2023. nakon prisilne pauze i odvijat će se na tri različite lokacije u tri zemlje. Registrirajte se sada i doživite nezaboravan dan za golmane!

Što je uopće KEEPERbattle?

KEEPERbattle je turnir koji nudi izravan dvoboj između dva golmana. Oba golmana pokušavaju šutnuti ili baciti loptu u protivnički gol. Svaki golman ima samo nekoliko sekundi da izvede napadnu akciju i postigne gol.

Ali slike vrijede više nego tisuću riječi, pa se uvjerite sami u videu ispod:

Gdje i kada će se održati KEEPERbattle?

Ove godine možete birati između tri datuma na koje se možete prijaviti:

--> 03.06.2023 u Riminiju, Italija (na pijesku)

--> 17.06.2023 u Kopru, Slovenija (na pijesku)

--> 24.06.2023 u Kottingbrunnu, Austrija (na travi)

Kako se mogu prijaviti za KEEPERbattle?

U nastavku se možete prijaviti na gore navedena mjesta. Na natjecanju mogu sudjelovati svi golmani stariji od 16 godina uz uplatu kotizacije. Sudionici mlađi od 16 godina mogu sudjelovati samo uz izjavu o pristanku zakonskih zastupnika.

Kotizacija uključuje sudjelovanje na odabranom događaju za svakog sudionika, natjecateljsku opremu i promotivni kod za kupnju u našoj internet trgovini.

KEEPERbattle: 3. lipnja u Riminiju, Italija

Prvi ovogodišnji KEEPERbattle održat će se u subotu, 3. lipnja 2023. u prekrasnom primorskom gradu Riminiju, na talijanskoj jadranskoj obali. Očekuje vas vrhunski ljetni događaj na pijesku.

Ovdje se možete prijaviti za natjecanje u Riminiju >>

KEEPERbattle: 17. lipnja u Kopru, Slovenija

Zbog nedovoljnog broja prijavljenih natjecatelja bili smo prisiljeni otkazati natjecanje u Kopru.

KEEPERbattle: 24. lipnja u Kottingbrunnu, Austrija

U subotu, 24. lipnja 2023., u sjedištu naše tvrtke u Kottingbrunnu u Austriji održat će se posljednje ovogodišnje izdanje KEEPERbattle natjecanja. Ovdje imate priliku osvojiti nevjerojatne nagrade na travnatom terenu.

Ovdje se možete prijaviti za natjecanje u Kottingbrunnu >>