Explore the KEEPERsport Relaunch

Explore the KEEPERsport Relaunch - Public Beta

Dobrodošli na nove stranice KEEPERsporta! 

U skladu s našim stalnim naporima da podignemo razinu usluge i jednostavnosti rada na KEEPERsportu, izradili smo novu web stranicu s ciljem da na jednom mjestu objedinimo najbitnije značajke poslovanja sa nama: jednostavnost, fleksibilnost i virtualna prisutnost.

Posebno bi htjeli istaknuti multi-platformnost web stranice postignutu korištenjem responsive web dizajna što znači da su svi sadržajni i funkcionalni elementi jednako dostupni – bilo da stranici pristupate putem desktop ili laptop računala, tableta ili pametnog telefona. Uz novi i unaprijeđeni dizajn zadržali smo sve postojeće funkcionalnosti i dodali neke nove. 

Nove funkcije naše stranice:


 • NOVI IZGLED

  prilagodjiv web dizajn

  NOVI IZGLED

  Responsive web dizajn je dizajn internet stranica koji se prilagođava veličini ekrana putem kojega pristupate aplikaciji ili internet stranicama. Razvojem tehnologije razvile su se različite veličine ekrana i rezolucije prikaza. Do pred nekoliko godina internet stranice bile su prikazivane na desktop PC računalima ili na laptopima, no danas se prikazuju i na tablet uređajima i pametnim telefonima - smartphone uređajima.

 • Novo iskustvo kupnje

  Nova košarica / Novi setovi / Novi filter

  Novo iskustvo kupnje

  U košarici sada ćete trebati manje vremena za kupnju. Proces unosa traženih podataka sada je kraći i jednostavniji. Postupak prijave je brži i više osjetljiv nego ikad. Naši popularni setovi proizvoda su od sada više customer-friendly. Sada Vas sustav sam dovodi do proizvoda i veličina pri kupnji jednog seta. Ovdje valja istaknuti da smo uklonili niz kategorija, koje smo prije imali. Sada imamo samo četiri glavne kategorije, a zatim možete filtrirati proizvode prema namjeni, cijeni, boji, osobine, itd.

 • najmodernija tehnologija

  najmodernija tehnologija

  Uz ukidanje dodataka za društvene mreže kao što su Facebook i Twitter izbjegavamo neželjeno prikupljanje podataka kako bi se omogućio siguran posjet naše web stranice. Bez stranih servera i pomoću online pomagača (Varnish) je posjet naše web stranice sada još udobniji i brži.

  Još bolji doživljaj kupnje će pružati još veće slike proizvoda, 3D Slider visoke kvalitete, novi logaritam pretraživanja proizvoda i izravan uvid u zalihe.

 • Novi KEEPERzone

  Novi #KeepItAll Blog

  Novi KEEPERzone

  Novo dizajnirani #KeepItAll blog prikuplja sve relevantne informacije o KEEPERsportu (događaji, vijesti, lansiranja proizvoda, promocije,...) i zatim slijedi razumljiv prikaz.