keeperBATTLE Umag 2018
U subotu 7. srpnja 2018 održat će se u turističkom kompleksu Stella Maris u Umagu kvalifikacijski turnir ovogodišnje turneje keeperBATTLE EuroTour 2018

REGISTRACIJA
Kotizacija za turnir u Umagu je 270,00 kn. Svaki natjecatelj će igrati najmanje tri utakmice u unaprijed definiranoj skupini natjecanja i će dobiti KEEPERsport set (dres & hlače) kao službenu opremu turnira i keeperBATTLE majicu bez rukava. To nije sve! Prilikom podnošenja online registracije na turnir možete dobiti još 50% popusta na preporučenu cijenu pri kupnji KEEPERsport Varan5 rukavica.

Pozivamo sve oduševljene vratare i vratarke starije od 16 godina da sudjeluju na turniru.

NAGRADE
1. mjesto: 12 x vratarske rukavice KEEPERsport
2. mjesto: 5 x vratarske rukavice KEEPERsport
3. mjesto: 3 x vratarske rukavice KEEPERsport

Prva četiri 
natjecatelja kvalifikacijskog turnira u Umagu dobivaju i ulaznicu za veliki finale 15. kolovoza u našem sjedištu u Austriji, gdje je ukupan nagradni fond od nevjerojatnih 5.000 €.

PRAVILA IGRE
Utakmice se igraju između dva natjecatelja na terenima po dva gola, oko 16 metara jedan od drugoga. Natjecatelj može postiči gol udarcem lopte na podu ili bacanjem iz ruke. Pobjednik je onaj natjecatelj koji prvi postigne pet golova iz isto toliko udarca kao i protivnički natjecatelj. Igra se u napadu i u obrani, razina nogometnih vještina nije važna. Profesionalni ili amaterski igrač, ovdje svatko može pobijediti svakoga. To omogućuje samo keeperBATTLE. Sve utakmice na pijesku igraju se bez kopački i čarapa.

Pratite nas na Facebooku

kako je bilo 2016. godine

Upute puta