Zagospodarite terenom i kontrolirajte igru

Izuzetno pouzdana kampanja, ali mi mislimo da je u potpunosti opravdana! Uz #BossEveryone možete sada zagospodariti terenom! Osigurajte si svoje vlastite i iznimno kvalitetne vratarske rukavice, kopačke i odjeću svjetsko poznate marke adidas. Adidas je uspio spojiti tradiciju i napredak, kao i vrhunske materijale s atraktivnim izgledom.

Manuel Neuer, Kevin Trapp, Loris Karius, Marc-André ter Stegen, Petr Čech, David de Gea, Iker Casillas ili Keylor Navas su samo neki od promotivnih partnera njemačkog diva iz Herzogenauracha. Svi ti i mnogi drugi su se opredijelili za proizvode od marke s tri crta, uglavnom zbog kvalitete i tradicije.

Ne smijemo zaboraviti ni mnoge druge poznate osobe koje su ambasadori za adidas. Tako imaju s adidasom ugovor još Ivan Rakitič, Lionel Messi, Thomas Müller, Philip Lahm, Arjen Robben i Mesut Özil.

adidas ONORE16 - Raznolikost boja i vrhunski dizajn

Dominantni timovi svjetske klase poput Bayerna iz Münchena, Reala iz Madrida ili Juventusa oslanjaju se na prvu klasu materijala i tehnologija tradicionalne marke s tri crta.

Adidas Onore Goalkeeper Set